Δεν θα πιστέψετε σε ποιο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί η Κέισι του GNTM

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν θα πιστέψετε σε ποιο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί η Κέισι του GNTM

Δεν θα πιστέψετε σε ποιο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί η Κέισι του GNTM. H ίδια μετά το ταξίδι της στο ριάλιτι μοντέλων, φαίνεται πως εφαρμόζει όλα όσα έμαθε και τώρα μπορούμε να την δούμε και εκτός παιχνιδιού να αποδεικνύει την αξία της.

Συγκεκριμένα, εμφανίζεται στο νέο video clip του Ιάσονα Μανδηλά, έναν από τους πιο hot νέους τραγουδιστές της pop σκηνής στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο κλιπ που πρωταγωνιστεί η Κέισι του GNTM

Ο Ιάσονας Μανδηλάς παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Μόνο Εσένα» σε μουσική & στίχους του Λεωνίδα Σώζου και πρωταγωνίστρια του video clip του την πρώην παίκτρια του GNTM.

Το με 90s επιρροές up-tempo «Μόνο Εσένα» είναι εδώ και είναι γεμάτο ρυθμό, ένταση, πάθος αλλά και πολύ χορό, όπως μπορείτε να απολαύσετε και στο official music video που μόλις κυκλοφόρησε σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου με special guest την Κέισι Μίζιου.

Αγνώριστη η Κέισι Μίζιου

Την Κέισι Μίζιου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Έφτασε μέχρι τον τελικό και κατάφερε να γίνει μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες. Σήμερα, αν δεις φωτογραφίσεις της είναι αγνώριστη, αφού μπαίνει στο «πετσί» του ρόλου.

Το μοντέλο μετά το τέλος του παιχνιδιού είδε πολλές πόρτες με συνεργασίες να της ανοίγονται. Ένα scroll μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε πείσει.

Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες από φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί και μια προς μια είναι άκρως εντυπωσιακές. Όπως η παρακάτω στην οποία είναι αγνώριστη και την λατρέψαμε.

Φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι και λεοπάρ γουνάκι, έκανε τα likes να πάρουν «φωτιά».

Ωστόσο, τι συνέβη με την Κείσι, την Χαρά και την Πόπη, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM; Τα unfollow που έγιναν και η δημόσια απάντηση που έδωσε η πρώτη!

TAGS