Η Αθηνά Οικονομάκου θυμήθηκε το ταξίδι της στην Ιταλία - Η φωτογραφία που ανέβασε

Έκανε απίστευτο throwback

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθηνά Οικονομάκου θυμήθηκε το ταξίδι της στην Ιταλία - Η φωτογραφία που ανέβασε

Το ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στην Ιταλία πριν μερικές εβδομάδες θυμήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού και ενώ βρίσκεται μέσα στο σπίτι της. Μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της.

Η ηθοποιός πριν «σκάσει» ο κορωνοϊός και στην Ελλάδα είχε ταξιδέψει στην Ρώμη μαζί με τον σύζυγο της για να περάσουν λίγες ημέρες μακριά από τις επαγγελματικά υποχρεώσεις. Ευτυχώς πρόλαβαν να γυρίσουν πριν πριν συμβούν όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα.

Η Αθηνά Οικονομάκου όπως όλοι μας τηρεί όλα τα αυστηρά μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση και μένει σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της μαζί με το σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και το γιο τους Μάξιμο, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έγινε δύο ετών.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στον... εγκλεισμό. Σε μια από αυτές τις στιγμές, μας έδειξε το εντυπωσιακό και cozy σαλόνι της, ενώ ο καναπές της είναι όλα τα... λεφτά.

Η φωτογραφία που ανέβασε από την Ιταλία

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγες ώρες έκανε και ένα απίστευτο throwback. Συγκεκριμένα, θυμήθηκε το ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρώμη. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της.

Η ηθοποιός είχε ποζάρει μπροστά από ένα από τα αξιοθέατα με απίστευτο total white look. Η Αθηνά Οικονομάκου ξέρει τι σημαίνει μόδα και δεν σταματά να μας το αποδεικνύει. Μάλιστα, επέλεξε να φορέσει μια από τις hot τάσεις, την belt bag που φοράνε όλες οι fashion bloggers και του εξωτερικού και κάνουν θραύση.