Ανατρίχιασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - «Είναι αόρατος και ύπουλος...»

Το ηχηρό μήνυμα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατρίχιασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - «Είναι αόρατος και ύπουλος...»

Ένα ηχηρό μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνάει όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και οι περισσότερες χώρες παγκοσμίως, θέλησε να στείλει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. «Είναι αόρατος και ύπουλος...», είπε μεταξύ άλλων, για τον φονικό ιό κορωνοϊό.

Ο τραγουδιστής, όπως όλος ο κόσμος τηρεί όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας και μένει σε αυτοπεριορισμό μέσα στο σπίτι του. Μαζί του και η σύντροφος του, Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία μένουν μαζί.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη για την παγκόσμια πανδημία και δίνει διάφορες ιδέες για το «Μένουμε Σπίτι» για να περνάει ο χρόνος μας όμορφα και περνάει και ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Το μήνυμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Αυτές τις μέρες ζούμε όλοι μας κάτι πρωτόγνωρο. Ένας ύπουλος κι αόρατος εχθρός, ο κορονοϊός, που δεν κάνει καμία διάκριση άλλαξε τη καθημερινότητά μας. Η αίσθηση είναι περίεργη καθώς δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο για την αντιμετώπιση του. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τους ειδικούς επιστήμονες και να τηρούμε τις παραινέσεις τους. Να μείνουμε σπίτι και να κυκλοφορούμε μόνο για τα αναγκαία. Να διαβάζουμε βιβλία, να ακούμε μουσική, να δούμε κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Να επικοινωνήσουμε με φίλους. Ας λειτουργήσει σε όλους το φιλότιμο που μας χαρακτηρίζει και με υπομονή και ψυχραιμία να ξεπεράσουμε τον σκόπελο», λέει χαρακτηριστικά.

Να πούμε πω η Ζέτα Μακρυπούλια με ένα βίντεο μέσα από το σπίτι τους μας έχει δείξει πως περνάνε την ώρα τους όμορφα. Μάλιστα, το βίντεο είναι πολύ τρυφερό και θα σας κάνει να «λιώσετε».