Η Κάτια Ταραμπάνκο τα "πέταξε" όλα και προκάλεσε εγκεφαλικά

"Έριξε" το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κάτια Ταραμπάνκο τα

Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέβασε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram, στην οποία δε δίστασε να τα "πετάξει" όλα και να μείνει τοπλες! Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η εκρηκτική φωτογραφία της νικήτριας του GNTM, προκάλεσε μερικά εγκεφαλικά.

Το μοντέλο δε σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίσεις που κάνει, μιας και φαίνεται πως έχει μεγάλο έρωτα για το επάγγελμά της.

Έτσι από τη μέρα που αναδείχθηκε νικήτρια του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του Star, η Κάτια Ταραμπάνκο φροντίζει να ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις τελευταίες δουλειές της, ενώ μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις τρομερές φωτογραφίες της.

Στο μεταξύ πρόσφατα έγινε γνωστό το τέλος της σχέσης της με τον Γιώργο Λάγιο. Σας έχουμε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ!

Μία από αυτές ήταν και η πιο πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε, στην οποία την βλέπουμε ξαπλωμένη πάνω σε ένα πιάνο, να φοράει μόνο το καλσόν της. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της άναψε μερικές φωτιές μιας και το εκρηκτικό μοντέλο ήταν σκέτη "κόλαση"!

Τα likes έπεσαν βροχή μόλις ανέβασε η Κάτια την εν λόγω φωτογραφία και όχι άδικα, αφού πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη και καλαίσθητη δουλειά.

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε για τι μιλάμε...

Κάτια Ταραμπάνκο instagram

Πριν από λίγο καιρό η Κάτια Ταραμπάνκο είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε μιλήσει για τη σχέση της

«Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μας γνωριμίας με τον Γιώργο, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις οι οποίες αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον μου”. Με την σειρά του, ο σύντροφος του νεαρού μοντέλου πρόσθεσε πως “ήμασταν σε κοινή παρέα στην πρώτη μας γνωριμία, δεν είναι κάτι πολύ ρομαντικό. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαμε να καταψύξουμε ωάρια ή κάτι τέτοιο!» για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «ναι, όταν την γνώρισα η Κάτια ήταν ήδη πολύ αναγνωρίσιμη».