Η Αστυνομία σταμάτησε την Σίσσυ Χρηστίδου - Της ζήτησαν να...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αστυνομία σταμάτησε την Σίσσυ Χρηστίδου - Της ζήτησαν να...

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προέβη η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα το πρωί στην εκπομπή της. Συγκεκριμένα, όπως είπε στον αέρα του OPENtv, λίγο πριν φτάσει στο κανάλι την σταμάτησε η Αστυνομία και της ζήτησε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο της.

Τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού είναι αυστηρά. Τα πρόστιμα μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας τσουχτερά και η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και κάνει ελέγχους στους δρόμους για τα απαραίτητα έγγραφά που πρέπει να έχει ο κάθε πολίτης που κυκλοφορεί.

Σήμερα, Σάββατο 28 Μαρτίου, στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου είχε καλεσμένο μέσω Skype τον πνευμονολόγο Παύλο Χατζηαποστόλου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον γιατρό η παρουσιάστρια, θέλησε να μάθει κατά πόσο μας προστατεύουν τα γάντια και οι μάσκες από τον ιό.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συζήτησης, αποκάλυψε πως το πρωί την ώρα κατευθυνόταν προς το στούντιο της εκπομπής την σταμάτησε η αστυνομία στο δρόμο για να της κάνει έλεγχο.

Τι ζήτησε η αστυνομία από την Σίσσυ Χρηστίδου;

«Σήμερα που ερχόμουν στη δουλειά με σταμάτησε η Αστυνομία για να με ελέγξει, αν έχω τα απαραίτητα έγγραφα για να πάω στη δουλειά μου. Ήταν όλοι μαζί με μάσκες, γιατί έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο…», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Να σημειώσουμε πως τις καθημερινές όταν δεν έχει εκπομπή, η παρουσιάστρια περνάει όλο το χρόνο της στο σπίτι με τα παιδιά της παίζοντας και μαγειρεύοντας. Μάλιστα, μας έχει δείξει με πολλές καθημερινές φωτογραφίες πως περνάνε την ώρα τους μέσα στο σπίτι.,