Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Με συμπτώματα κορωνοϊού η Αθηναΐς Νέγκα

Δεν έχει κάνει ακόμα το τεστ

Με συμπτώματα κορωνοϊού η Αθηναΐς Νέγκα
News 28.03.2020 14:08
Από Youweekly Team

Η Αθηναΐς Νέγκα μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως έχει εμφανίσει και εκείνη τα περισσότερα συμπτώματα του κορωνοϊού, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα το τεστ για να δει αν είναι θετική.

Η γνωστή παρουσιάστρια που μοιράζεται πολλά από τα στιγμιότυπα της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε μία διαφορετική ανάρτηση, θέλοντας να αποκαλύψει πως έχει εμφανίσει σχεδόν όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Το μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram

«Εγώ στο σαλονάκι ,μόνο που η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή της καραντίνας δηλαδή πριν 12χρονια -τόσο δεν είμαστε μέσα; Είμαι στην κρεβατάρα μου τώρα. Με επισκέφτηκε κι έμενα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να έχω φάει ξύλο. Ήπιο ξύλο βέβαια, διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου. Έχω περάσει πολύ χειρότερες γρύπες στο πόδι, οι μαμάδες θα με καταλαβαίνουν όμως τώρα οφείλω να κάτσω κλεισμένη.

Κότα. Θα ακούσω την γενική οδηγία σύμφωνα με την οποία οποίος το περνάει χαλαρά -όσο νιώθει καλά- και δεν έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να κάνει τεστ, ώστε τα τεστ να είναι διαθέσιμα (δεν θα σχολιάσω επιλογές, ο καθένας ξέρει το ιστορικό του και τις ανησυχίες του) όμως θα εξαντλήσω και θα υπερβώ τις 14 ημέρες καραντίνας που μου συνέστησαν…. άραγε θα έρθει πάλι εκείνη η μέρα; Θα βγούμε; και όταν βγούμε, τι θα βρούμε;

Ίσως να έχουν νόημα αργότερα τα αξιόπιστα τεστ ανόσιας -αν υπάρξουν, ώστε κάποιοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη… και τώρα λίγη ποίηση. Διότι η κουλτούρα μας τρέφει -αν κ είναι αδύνατο, να ξέρετε, με την ζαλάδα του πυρετού, να διαβάσεις λογοτεχνικά αριστουργήματα -μέχρι toyboy στο netflix δηλαδή…».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή και η είδηση για την κόρη του Ηλία Μόσαλιου που έχει επίσης κορωνοϊό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηναΐς Νέγκας: Αυτή είναι η αγαπημένη της φωτογραφία και το "κουσούρι" του συζύγου της!

Ξέσπασε σε δάκρυα η Αθηναΐς Νέγκα με τα λόγια του Αντώνη Κανάκη - «Λυπήσου με»

Share