Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την αδερφή της είναι στο πρόσωπο σαν φωτοτυπίες

Η φωτογραφία που έκανε την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την αδερφή της είναι στο πρόσωπο σαν φωτοτυπίες

Σε μια φωτογραφία είδαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με την μικρή της αδερφή και όπως παρατηρήσαμε στο πρόσωπο είναι σαν... φωτοτυπίες. Ελάχιστες είναι οι διαφορές που έχουν στα χαρακτηριστικά τους, ενώ κατά άλλα είναι ολόιδιες.

Η δημοσιογράφος του ALPHAtv και μέλος της παρέας της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια της και στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να περνάει διάφορες στιγμές μαζί τους. Ωστόσο, τώρα με την απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν τους βλέπει όσο θα ήθελε.

Βέβαια, την μεγαλύτερη αδυναμία από όλους την έχει στην μικρότερη αδερφή της την Ιωάννα. Σαν μεγαλύτερη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την προστατεύει ενώ τα λένε όλα μεταξύ τους, αφού έχουν άψογες σχέσεις και είναι σαν κολλητές φίλες.

Μάλιστα πριν την καραντίνα οι δυο αδερφές δημοσίευαν αρκετά συχνά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες από στιγμές που περνούν μαζί και οι οποίες συγκεντρώνουν πολλά likes και κολακευτικά σχόλια.

Σαν φωτοτυπίες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την αδερφή της

Πριν λίγες ώρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή του φωτογραφία μέσα από το σπίτι. Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό χαμογελατές και ευδιάθετες και έγινε η αποκάλυψη.

Η δημοσιογράφος διατηρεί στο Youtube το δικό της κανάλι και μόλις είναι διαθέσιμο να δει ένα καινούριο βίντεο! Ποιο είναι αυτό; Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το αποκάλυψε γράφοντας «Ανέβηκε καινούργιο βίντεο στην καναλάρα με το μικρό Βαλαβανάκι ioanna_valavani! Τελικά πόσα ξέρει για’μένα;».

Να πούμε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τώρα στην καραντίνα περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι και δεν φαντάζεστε τι κάνουν καθημερινά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.