Η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποκάλυψη της Φαίη Σκορδά για τον κορωνοϊό

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Γκαγκάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποκάλυψη της Φαίη Σκορδά για τον κορωνοϊό

Την αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Λιάγκα, έκανε η πρώην συνεργάτιδα του, Κατερίνα Γκαγκάκη. Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά πριν από λίγες εβδομάδες πως βγήκε θετική στο τεστ για τον κορωνοϊό.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ζωντανά μέσω skype η Κατερίνα Γκαγκάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καινούργια της καθημερινότητα, έγκλειστη μέσα στο σπίτι, λόγω των αυστηρών μέτρων προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, αλλά και στον παρουσιαστή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Μένω στο σπίτι, γράφω, κάνω τηλεδιασκέψεις με τον Δήμο, με διάφορες επιτροπές… Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ήθελα να είμαι πιο ενεργή αν γινόταν, χωρίς βέβαια να βάζουμε σε κίνδυνο κανέναν. Έχω την αίσθηση απλώς ότι ο ΣΚΑΪ είναι το κανάλι που είναι κυρίως ενημερωτικό, οπότε έχει πάρα πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας το έχει προτείνει, υπάρχουν όμως άνθρωποι. Είμαστε όλοι στη διάθεση του καναλιού να είμαστε στις επάλξεις να επιστρέψουμε όποτε πρέπει» εξήγησε η ίδια αρχικά.

Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Λιάγκα

Ύστερα από ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής του OPENtv, Κατερίνας Καινούργιου για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Λιάγκα, καθώς η Φαίη Σκορδά έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε:

«Στην υγεία του ο Γιώργος Λιάγκας είναι μια χαρά. Το λέω με βεβαιότητα γιατί μίλησα μαζί του χθες βράδυ. Επειδή είναι ένας άνθρωπος πολύ του έξω, ψυχολογικά το μέσα λίγο τον ζορίζει. Είναι όλοι καλά από όσο ξέρω».

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας αποδεικνύει πόσο καλά είναι και μέσα από το Instagram του, καθώς καθημερινά πηγαίνει στην εξοχή για περπάτημα.