Σοκ για τη σειρά του ANT1 - Αυτός ο πρωταγωνιστής δε θα παίξει στο νέο κύκλο

Θα αλλάξει σημαντικά το σίριαλ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ για τη σειρά του ANT1 - Αυτός ο πρωταγωνιστής δε θα παίξει στο νέο κύκλο

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έκανε ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες, σχετικά με το ότι δεν πρόκειται να παίξει στο νέο κύκλο που θα κυκλοφορήσει την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για έναν ρόλο που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά και έχει αρκετούς φαν αλλά ακόμη περισσότερους haters.

Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο στη σειρά του Αnt1. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Real Life για τις Άγριες Μέλισσες και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως δε θα είναι στον νέο κύκλο.

Μιας και είπαμε βέβαια για τις Άγριες Μέλισσες, ρίξτε μια ματιά στο "καυτό" spoiler που σας έχουμε για το οριστικό τέλος των Σεβαστών.

Συγκεκριμένα, όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου για τις Αγριες Μέλισσες

«Πάγωσαν» τα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες». Ξέρεις πότε θα ξεκινήσουν;

Δε γνωρίζω τίποτα. Όπως δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με τα θέατρα. Είμαστε σε στάση αναμονής, ελπίζοντας για το καλύτερο.

Βλέπουμε επαναλήψεις της σειράς, αλλά υπάρχει μαθαίνω, κάποιο στοκ επεισοδίων.

Έξι, επτά επεισόδια, όχι πολλά. Λόγω του ότι παίζονται τέσσερις φορές την εβδομάδα οι «Μέλισεες», τι στοκ να έχεις; Τρέχουμε να προλάβουμε πάντα, αλλά ευτυχώς την αγαπάμε τόσο τη σειρά που δεν γκρινιάζουμε.

Τι θα γίνει με αυτόν τον γεμάτο μυστήριο Θωμά Κυπραίο που υποδύεσαι; Θα την καταφέρει πάλι την Ελένη να είναι μαζί;

Α, δεν αποκαλύπτω τίποτα. Δε με αφήνουν!

Θα έχουμε happy end με αυτό το ζευγάρι;

Α, έφτασες κιόλας στο end εσύ και το θες και happy! Δύσκολα μπορεί να υπάρξει happy end με δυο πλάσματα που έχουν ζήσει τόσες δυσκολίες και έχουν περάσει τόσα μαζί.

Πως φαντάζεσαι τον Θωμά στον νέο κύκλο;

Εννοείς του χρόνου; Δε θα είμαι στις Μέλισσες του χρόνου. Με ξέρεις καλά εδώ και χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δε θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δε θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή.

Στάνκογλου άγριες μέλισσες