Η Υβόννη Μπόσνιακ ξεκίνησε το πιο ανθρώπινο challenge στο Instagram

Εσύ θα ακολουθήσεις την πρότασή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Υβόννη Μπόσνιακ ξεκίνησε το πιο ανθρώπινο challenge στο Instagram

Η Υβόννη Μπόσνιακ, θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και να κάνει μία έκκληση σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, ξεκίνησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πιο ανθρώπινο challenge για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η γνωστή σχεδιάστρια αποφάσισε να λάβει δράση και να βάλει και εκείνο το λιθαράκι της προκειμένου να βοηθήσει με τη σειρά της στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Έτσι μέσα από μία δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου κάλεσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, να αφήσουν στην άκρη τα challenges με τις παιδικές τους φωτογραφίες και να κάνουν κάτι πιο δραστικό.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από όλους να πάνε στο κοντινότερο νοσοκομείο και να δώσουν με τη σειρά τους αίμα, προκειμένου να βοηθήσουν στη μάχη που δίνεται καθημερινά στα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η ίδια ήδη ξεκίνησε και θέλει να την ακολουθήσουμε όλοι μας!

Το μήνυμα που έστειλε η Υβόννη Μπόσνιακ μέσω του Instagram

«Ωραίο το παιχνίδι πρόκλησης να ανεβάσουμε φωτογραφίες που είμαστε παιδιά! Όντως έχουμε φέρει όμορφες μνήμες στο μυαλό μας βλέποντας ξανά τους φίλους μας σε μικρή ηλικία!

Σας έχω λοιπόν και εγώ μια πρόκληση και παρακαλώ προωθήστε το στους φίλους σας! Βγείτε μια ωραία βόλτα από το σπίτι και πηγαίνετε στο πιο κοντινό νοσοκομείο, αφιερώστε 10' από τον χρόνο σας και σώστε μια ζωή δίνοντας λίγο από το αίμα σας!

Αυτή είναι μια πραγματική πρόκληση που σώζει ζωές! #savelifechallenge ( το προσωπικό της αιμοδοσίας έχει διασφαλίσει την προστασία μας από οποιοδήποτε μικρόβιο και ιό!!)».

Η Υβόννη Μπόσνιακ όλο αυτόν τον καιρό μένει στο σπίτι της και μάλιστα περνάει το χρόνο της πολύ δημιουργικά, παρέα με την κόρη της.