Θα «ραγίσει» η καρδιά σας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Μου πήρε ημέρες να χωνέψω αυτό που συμβαίνει...»

Το μακροσκελές κείμενο που θα σας συγκινήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα «ραγίσει» η καρδιά σας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Μου πήρε ημέρες να χωνέψω αυτό που συμβαίνει...»

Πρόκειται να «ραγίσει» η καρδιά σας με το κείμενο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μου πήρε ημέρες να χωνέψω αυτό που συμβαίνει...», έγραψε μεταξύ άλλων το μοντέλο για τις τελευταίες εξελίξεις παγκοσμίως.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως όλος ο κόσμος στις περισσότερες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, βρίσκεται μέσα στο σπίτι της με σκοπό μετά τα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης να περιοριστεί η ραγδαία εξάπλωση που έχει δει η πανδημία του κορωνοϊού.

Ωστόσο, το μοντέλο που διατηρεί έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στην ελληνική showbiz, την τελευταία εβδομάδα είχε «εξαφανιστεί» από το Instagram και δεν αναρτούσε καμία φωτογραφία της, ούτε ιστορία στο λογαριασμό της.

Παρά μόνο μια, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία ήταν πολύ συγκινητική και το κείμενο της περνούσε ένα ηχηρό μήνυμα που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. «199 χρόνια μετά καλούμαστε, από τον καναπέ μας αυτή τη φορά, να σταθούμε δυνατοί και να βγούμε νικητές απέναντι σε έναν αόρατο εισβολέα. Δεν έχει σημασία ποιος είναι και από που ήρθε. Σημασία έχει να μείνουμε και πάλι ενωμένοι, αισιόδοξοι και με την ίδια δύναμη καρδιάς και χαρακτήρα να δώσουμε το παράδειγμα και να βγούμε από αυτήν την κατάσταση πιο συνειδητοποιημένοι, πιο δυνατοί και πιο ευγνώμονες για όσα έχουμε», έγραψε μεταξύ άλλων, αναρτώντας αυτή την φωτογραφία.

Το κείμενο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα, πριν λίγα λεπτά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω κείμενο το οποίο όταν το διαβάσετε θα συγκινηθείτε. Αναφέρει το πως βιώνει η ίδια τα όσα γίνονται με τον κορωνοϊό τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου instagram

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοντέλο

κορωνοϊός

Ηλιάνα Παπαγεωργίου κορωνοϊός