Έλα Χαμογέλα: Δε θα πιστέψετε ποιος καλεσμένος "εισέβαλε" στην εκπομπή

Έσκασαν πολλά χαμόγελα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα Χαμογέλα: Δε θα πιστέψετε ποιος καλεσμένος

Η σημερινή εκπομπή του «Έλα Χαμογέλα», έκρυβε πολλές εκπλήξεις, μιας και ένας καλεσμένος "εισέβαλε" στην εκπομπή για να κάνει το κομμάτι της μαγειρικής μέσω Skype και δε θα πιστέψετε με τίποτα ποιος είναι!

Ο κορωνοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλες τις εκπομπές, έτσι και σε αυτή της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία κάθε βδομάδα έχει στο πλευρό τους διαφορετικούς συνεργάτες με σκοπό να περιοριστούν όσο γίνεται τα άτομα που βρίσκονται στο πλατό.

Έτσι σήμερα αποφάσισε να κάνει μέσω Skype και το κομμάτι της μαγειρικής και μάλιστα με την πιο εκλεκτή καλεσμένη, η οποία δεν ήταν άλλη από τη μητέρα της.

Η μαμά της Σίσσυς Χρηστίδου είχε μία ζωντανή σύνδεση απευθείας από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να φτιάξει μαζί με την κόρη της το διάσημο cheesecake της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη τη συνταγή:

Σύνδεση με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είχε και ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μίλησε για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων του εξωτερικού.

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον έλεγχο που της έγινε στο δρόμο

Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συζήτησης, αποκάλυψε πως το πρωί την ώρα κατευθυνόταν προς το στούντιο της εκπομπής την σταμάτησε η αστυνομία στο δρόμο για να της κάνει έλεγχο.

«Σήμερα που ερχόμουν στη δουλειά με σταμάτησε η Αστυνομία για να με ελέγξει, αν έχω τα απαραίτητα έγγραφα για να πάω στη δουλειά μου. Ήταν όλοι μαζί με μάσκες, γιατί έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο…», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.