Το διαφορετικό μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά εν μέσω καραντίνας

Τι αποκάλυψε η κόρη του για την τελετή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το διαφορετικό μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά εν μέσω καραντίνας

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά έκαναν σήμερα το μνημόσυνο του αγαπημένου τους πατέρα, με έναν πιο διαφορετικό τρόπο λόγω της κατάστασης που επικρατεί εν μέσω καραντίνας, με την ίδια ωστόσο ευλάβεια και συγκίνηση για τον ηθοποιό.

Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έχει κλείσει όλους σπίτια μας, οι κόρες του Κώστα Βουτσά ωστόσο φρόντισαν να τιμήσουν την μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα με τον δικό τους τρόπο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Νικολέττα Βουτσά με μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να περιγράψει το πώς ακριβώς έγινε το μνημόσυνο του ηθοποιού γράφοντας:

«Τα 40 κάνουμε σήμερα, με γλυκά για κόλλυβα και παρηγοριά το ταλέντο του στην οθόνη. Υγεία σε όλους. Ακόμη κι από μακριά μπορεί να μας ανεβάσει την ενέργεια για αν αντιμετωπίσουμε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες».

Βουτσάς μνημόσυνο

Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί και το μήνυμα που έστειλε η Αλίκη Κατσαβού μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά για τον γιο της, Φοίβο.

Χθες, η Θεοδώρα Βουτσά τίμησε τη μνήμη του πατέρα της με τον δικό της τρόπο

Ειδικότερα στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, και την οποία θα δείτε παρακάτω, η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού ανέβασε μερικές φωτογραφίες του ίδιου, ενώ σε μία είναι οι δυο τους μαζί από το νοσοκομείο.

Να πούμε ότι ο Κώστας Βουτσάς πέθανε πριν από ένα μήνα και έτσι η κόρη του θέλησε να αφήσει ένα ακόμα μήνυμα αγάπης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας μήνας

26.02.2020

- Τι κανεις;
- Σ´αγαπάω

Αυτά ήταν τα λόγια που έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο κοινωνικό μέσο, η Θεοδώρα Βουτσά η οποία μας συγκίνησε για ακόμα μια φορά. Όπως θα δείτε έχει συνοδεύσει την ανάρτησή της με φωτογραφίες του ηθοποιού, ενώ να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη ανάρτηση που κάνει για το λατρεμένο της αυτό πρόσωπο. Μάλιστα μια τρυφερή ανάρτηση για τον Βουτσά έκανε και ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Ένας μήνας ♥️♾ 26.02.2020 - Τι κανεις; - Σ´αγαπάω

Posted by Theodora Voutsa on Thursday, March 26, 2020