Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βάζει τέλος στα στερεότυπα και μιλάει ανοιχτά για το σώμα της

«Τα κιλά μου τα αγαπώ»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βάζει τέλος στα στερεότυπα και μιλάει ανοιχτά για το σώμα της
News 28.03.2020 21:06
Από Youweekly Team

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μέσα από μία απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε, θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλα τα στερεότυπα για την εμφάνισή στην τηλεόραση και έτσι μίλησε ανοικτά και χωρίς κανένα κόμπλεξ για το σώμα της και πώς το διαχειρίζεται.

Στο 7 Μέρες Tv μίλησε η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν έχει δυσκολευτεί στην τηλεόραση λόγω του σωματότυπού της.

Στο μεταξύ μπορεί προς το παρόν η εκπομπή της να αναβλήθηκε, ωστόσο η Αντελίνα μίλησε για το τι πρόκειται να δούμε σε λίγο καιρό!

Αναλυτικά όσα είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη για το σώμα της

Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα με καμπύλες να ξεχωρίσει σε ένα τηλεοπτικό σκηνικό με θηλυκό πρότυπο σε size small;

Ο σωματότυπός μου δεν με εμπόδισε ποτέ και σε τίποτα, θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι το τηλεοπτικό σκηνικό που καθορίζει το πώς θέλουμε να βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας. Εγώ είμαι εντάξει με τα κιλά μου και με αγαπώ, ανεξαρτήτως, του τι νούμερο θα δείξει η ζυγαριά.

Θέλω μεν να τα χάσω, γιατί νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου σε λιγότερα κιλά, αλλά αυτό είναι όλο. Δεν αισθάνομαι ότι ξεχωρίζει ή χαντακώνεται κάποιος εξαιτίας του βάρους του. Αν έχεις κάτι να πεις, αν σε θέλει ο κόσμος, δεν έχει καμία σημασία το νούμερο του τζιν σου.

Παρ' όλ' αυτά, δεχθήκατε επικριτικά σχόλια για τη σιλουέτα σας; Τι κάνατε και τι έχετε να πείτε στις γυναίκες που έχουν καμπύλες;

Έχουμε τόσα πράγματα να ασχοληθούμε μέσα στο 24ωρο, που πραγματικά, αν καθόμασταν να δίνουμε σημασία στο τι λέει ο καθένας, αμφιβάλλω αν θα προλαβαίναμε να κοιμηθούμε! Η ουσία κρύβεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας, σε όποια κιλά εμάς μας αρέσει. Μόνη σου στέκεσαι απέναντι στον καθρέφτη, εσύ ασκείς κριτική στον εαυτό σου. Δεν πρέπει να είμαστε αυστηρές με την εικόνα μας, γιατί δεν θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένες. Και σε καμιά γυναίκα δεν ταιριάζει η δυστυχία, με ή χωρίς καμπύλες.

Share