Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε φωτογραφία του συντρόφου της και μας άφησε με στόμα ανοιχτό!

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε φωτογραφία του συντρόφου της και μας άφησε με στόμα ανοιχτό!

Η Κατερίνα Καινούργιου για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο σχέσης, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, φωτογραφία του συντρόφου της αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε! Μόλις είδαμε τι ανέβασε, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η καραντίνα περνάει αργά και βασανιστικά και αυτό είναι ολοφάνερο για όλους μας. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού μένει διαρκώς στο σπίτι και προσπαθεί να βρει τρόπο να περάσει κι εκείνη το χρόνο της.

Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια αυτόν τον καιρό μένει στο σπίτι του συντρόφου της για να μην είναι μόνη της, ενώ οι δυο τους κλείσανε μαζί ένα χρόνο.

Έτσι σήμερα για να περάσει η ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να "παίξει" με το Instagram και να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες του συντρόφου της. Οι δυο τους δεν ανεβάζουν ποτέ κοινές φωτογραφίες στα social media, ούτε καν από τα ταξίδια τους.

Ωστόσο σήμερα η παρουσιάστρια έκανε μία εξαίρεση μόνο που τελικά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το υπνοδωμάτιο στην οποία φαίνεται ο αγαπημένο της με μία μάσκα τέρατος ενώ το ίδιο έκανε και στην ακριβώς επόμενη εικόνα που ανέβασε σε insta story της.

«Μερικές φορές κοιτάω τον σύντροφό μου και σκέφτομαι… Είναι ένας πολύ τυχερός άντρας!» έγραψε στην πρώτη φωτογραφία η γνωστή παρουσιάστρια.

Καινούργιου σύντροφος
Καινούργιου instagram

Οι δυο τους βέβαια περνούν δημιουργικά το χρόνο τους καθημερινά

Ο κορωνοϊός δεν είναι ικανός να σταματήσει την παρουσιάστρια από το να περάσει το χρόνο της με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Ταγκρίδη, και έτσι όπως μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, χθες βράδυ το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε την ώρα του μαγειρεύοντας!

Όχι μόνο μαγείρεψαν αλλά μας έδωσαν ιδέα και για την πιο υγιεινή συνταγή για γλυκοπατάτες!

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος