Προκαλεί ανατριχίλα η νέα ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο

Με τα γυαλιά του και τη φωτογραφία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προκαλεί ανατριχίλα η νέα ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο

Η Αλίκη Κατσαβού έκανε ακόμα μία τρομερή ανάρτηση με τον μικρό Φοίβο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο καιρό μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η οποία προκαλεί ανατριχίλα σε όποιον τη βλέπει.

Η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού δεν ξεχνά ποτέ τον καιρό που πέρασε μαζί του και τις όμορφες στιγμές που χάρισε τόσο σε εκείνη όσο και στο γιο τους.

Έτσι, με αφορμή τον ένα μήνα από το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του μικρού Φοίβου, στην οποία κρατάει τα γυαλιά του μπαμπά και κάθεται μπροστά από την εικόνα του.

Τη μνήμη του ηθοποιού τίμησαν και οι μεγαλύτερες κόρες του, με την Νικολέττα Βουτσά να μοιράζεται στο facebook το διαφορετικό μνημόσυνο που έκαναν στον μπαμπά της.

Αλίκη Κατσαβού instagram

Πώς μίλησε η Αλίκη Κατσαβού στον μικρό Φοίβο για τον Κώστα Βουτσά

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζωή μου πλέον είναι ο μικρός Φοίβος. Είναι 3.5 ετών και φιλτράρει όλο αυτό με το παιδικό μυαλό του. Οι ειδικοί με συμβούλευσαν να μιλήσω με απλά λόγια και να πω ακριβώς αυτό που έχει συμβεί. Του το είπα. Ο μικρός ακόμα το επεξεργάζεται. Ζητάει και ρωτάει που είναι ο πατέρας του. Δυο ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη για περιοδικό της Κύπρου και μιλούσε για εμένα με τόση τρυφερότητα. Δήλωνε πολύ ευτυχισμένος. Ήμασταν όλοι πολύ καλά, χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι».

«Μου λείπει το χιούμορ του, μου λείπουν οι χαρούμενες μέρες. Έφυγε η χαρά μου. Σκεφτόμαστε με τις κόρες του να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εκείνον στο θέατρο Περοκέ που ήταν το πρώτο όπου έπαιξε και να καλέσουμε όλους τους φίλους του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει».