Εν μέσω καραντίνας ξεκινάει νέο σίριαλ η Μαρία Σολωμού

Τι πρέπει να περιμένουμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εν μέσω καραντίνας ξεκινάει νέο σίριαλ η Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως εν μέσω καραντίνας, ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο σίριαλ το οποίο θα προβάλλεται μέσω διαδικτύου για όλους όσου μένουν σπίτι.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως δεν μπορεί να κάτσει καθόλου σε ησυχία μέσα στο σπίτι και έτσι ετοιμάζεται να κάνει θαύματα ακόμα και τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Μαρία Σολωμού πρόκειται να λάβει μέρος σε ένα νέο πρότζεκτ του Γιώργου Φειδά, το οποίο επί της ουσίας θα είναι ένα σίριαλ που θα γυρίζει ο κάθε ηθοποιός στο σπίτι του.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την ιδέα και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ενώ πριν από λίγο καιρό δε δίστασε να εκφράσει το παράπονό τους που λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν μπορεί να δει τον γιο της!

Αναλυτικά όσα είπε η Μαρία Σολωμού στο «Έλα Χαμογέλα»

«Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο, με παίρνει ο Γιώργος Φειδάς και μου λέει, "ρε συ Μαρία σκέφτηκα να κάνουμε ένα σίριαλ τώρα, έτσι όπως είμαστε, από τα σπίτια μας". Τέσσερις φίλες που μιλάνε στο τηλέφωνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

«Είναι τέλειο! Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορονοϊός. Είναι η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και εγώ. Με χαρακτήρες, γραμμένο σενάριο κανονικά και ο καθένας τραβάει τον εαυτό του. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αναλυτικές δηλώσεις της για το νέο σίριαλ που ετοιμάζει: