Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με την απαγόρευση κυκλοφορίας - «Ήθελα να δω το παιδί μου»

Τι εκμυστηρεύτηκε μέσω Instagram;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με την απαγόρευση κυκλοφορίας - «Ήθελα να δω το παιδί μου»

Η Μαρία Σολωμού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλη με την απαγόρευση της κυκλοφορίας μιας και όπως δήλωσε η ίδια, ήθελε να δει το παιδί της και τώρα δεν μπορεί να βγει από το σπίτι.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σκέψη της και συγκεκριμένα ένα παράπονο που έκανε για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Όπως εξήγησε μέσα από μία σειρά Insta Story, η ηθοποιός ήθελε μετά από 15 μέρες καραντίνας να πάρει το παιδί της, το οποίο αυτό το 15θήμερο έμεινε με τον μπαμπά του, ωστόσο κάτι τέτοιο τώρα δεν είναι εφικτό μιας και η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί.

Έτσι μέσα από τα story της στο Instagram, η Μαρία Σολωμού με πολύ έντονο ύφος είπε:

«Περίμενα 15 μέρες να δω το παιδί μου, να το πάρω εγώ σπίτι γιατί ήταν με τον μπαμπά του και κάπως μου έχει λείψει. Και έλεγα ότι μετά από 15 μέρες θα το δω, αν χτύπα ξύλο δεν έχει αρρωστήσει κανείς.

Δεν ξέρω τι να πω, έχουν σπάσει τα νεύρα μου».

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram θέλησε να τοποθετηθεί η Μαρία Σολωμού και για τα σχόλια που δέχθηκε πριν λίγες μέρες για την έξοδό της, γράφοντας:

«Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε στο σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο. Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου. Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω».

Στο μεταξύ είδατε όσα δήλωσε η Μαρία Σολωμού στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ; Αν όχι ρίξτε εδώ μια ματιά...