Απίστευτες οι πρώτες επαγγελματικές φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της

Πριν γίνει γνωστή στην τηλεόραση! Θα πάθετε πλάκα μόλις την δείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτες οι πρώτες επαγγελματικές φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της

Τις πρώτες επαγγελματικές φωτογραφίες που τράβηξε στο ξεκίνημα τις καριέρας της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Δούκισσα Νομικού. Το μοντέλο είχε ποζάρει για πρώτη φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και είναι απίστευτες.

Έχοντας «χτίσει» μια επιτυχημένη καριέρα, πλέον βλέπει την ευτυχία στην οικογένεια της. Το μοντέλο έχει αποκτήσει με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη δυο παιδιά. Τον Σάββα, και την μικρή Αναστασία η οποία ήρθε στον κόσμο πριν μερικούς μήνες.

Οι αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια προς μια μας έχουν κάνει να «λιώσουμε», ωστόσο πολλές φορές μας έχει γυρίσει στο παρελθόν και στην εποχή που είχε ενεργό ρόλο στο χώρο του modelling.

Πριν από λίγα λεπτά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες που είχε τραβήξει όταν ξεκινούσε να ασχολείται με τον χώρο της μόδας. Τότε, είχε ποζάρει στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και είχε εντυπωσιάσει.

Μάλιστα, στην λεζάντα της, αποκάλυψε ένα μικρό στόρι πίσω από αυτές τις δυο φωτογραφίες, που ήταν η αρχή της επιτυχημένης καριέρας που «έχτισε» λίγα χρόνια αργότερα.

«Baby me - περίπου 12-13 χρόνια πριν. Ένα κορίτσι με όνειρα, με στόχους, με ελπίδα, με αγάπη, με έρωτα, με χαρές, με απογοητεύσεις, με πείσμα... Και με μικρά φρύδια. Ευχαριστώ τον blackbirdtales για τις φωτογραφίες. Ήταν οι πρώτες που είχα κάνει για το book μου. Θυμάμαι μου είχε πει πως θα με φωτογραφήσει άβαφη. «Μα σε ποιον θα αρέσουν οι άβαφες φωτογραφίες μου» είχα σκεφτεί. Κι όμως, με αυτές τις φωτογραφίες είχα κλείσει τις πρώτες μεγάλες μου καμπάνιες. Από τότε έχω αλλάξει, αλλά εξακολουθώ να έχω όνειρα, στόχους, ελπίδα και ευτυχώς (!) πλέον έχω και μεγαλύτερα φρύδια», έγραψε στην λεζάντα της.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες