Βόλτα εκτός σπιτιού για την Σία Κοσιώνη και το γιο της

Πήγαν για περπάτημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόλτα εκτός σπιτιού για την Σία Κοσιώνη και το γιο της

Μια γρήγορα βόλτα εκτός του σπιτιού έκανε η Σία Κοσιώνη μαζί με τον μονάκριβο γιο της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ που έχει ελεύθερα από επαγγελματικές υποχρεώσεις τα Σαββατοκύριακα της έκανε τον περίπατο της με τον γιο της, χωρίς ωστόσο να έρθουν σε επαφή με κόσμο.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μένει και η ίδια στο σπίτι της και να έχει σταματήσει τις άσκοπες μετακινήσεις όπως όλοι μας, με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Ωστόσο, η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του ΣΚΑΙ.

Η Σία Κοσιώνη, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης μαζί με τους συνεργάτες της για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον κορωνοϊό. Ωστόσο, πάντα τα Σαββατοκύριακα της είναι αφιερωμένα στο γιο της με τον οποίο περνάνε τον χρόνο τους παίζοντας.

Τώρα που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό ωστόσο και έχουν σταματήσει τις βόλτες τους σε μέρη με κόσμο, τα οποία βέβαια είναι και κλειστά, πραγματοποιούν που και που περίπατο σε μέρη που δεν πηγαίνει πολύς κόσμος και μετά πάνε κατευθείαν πάλι στο σπίτι.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη από τη βόλτα με το γιο της

Πριν λίγα λεπτά η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία από την βόλτα τους. Μαμά και γιος φόρεσαν τα αθλητικά τους και έκαναν τον περίπατο τους.

«Ένα χαλικάκι, δύο χαλικάκια, τρία χαλικάκια, τέσσερα χαλικάκια, πέντε χαλικάκια... Υπομονή θέλει. Δεν είναι ατελείωτα. Θα τα μετρήσουμε!», έγραψε η παρουσιάστρια στην λεζάντα της φωτογραφίας της.

Να σημειώσουμε πως η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να μένουν μέσα στα σπίτι τους για να βοηθήσουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Μάλιστα, στην ανάρτηση της αναφέρθηκε και στην δική της υγεία, τώρα που βρίσκεται εκτός σπιτιού και έχει έρθει σε επαφή με πολλούς συνεργάτες της.