«Θα είμαστε σπίτι μέχρι τον Ιούνιο» - Ο Ανδρέας Γεωργίου περνάει δύσκολα στην καραντίνα

Τα αποκάλυψε όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα είμαστε σπίτι μέχρι τον Ιούνιο» - Ο Ανδρέας Γεωργίου περνάει δύσκολα στην καραντίνα

Ο Ανδρεάς Γεωργίου βρίσκεται εδώ και καιρό σε καραντίνα και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε στο «Μαζί σου», περνάει αρκετά δύσκολα, ενώ δε δίστασε να πει την εκτίμησή του πως θα είμαστε στα σπίτια μας μέχρι και τον Ιούνιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει την όλη κατάσταση που επικρατεί με την επιβολή της καραντίνας.

Έτσι αποκάλυψε και το πόσο πιστεύει πως θα μείνουμε στα σπίτια μας ενώ εξήγησε και το πώς περνάει το χρόνο του στην καραντίνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν μας δινόταν ο χρόνος για ακόμα δύο-τρεις μέρες, θα είχαμε επεισόδια και για άλλες εβδομάδες. Δυστυχώς, έπρεπε να διακόψουμε τα γυρίσματα. Την Πέμπτη ολοκληρώνουμε, προς το παρόν, την προβολή της σειράς…» , είπε χαρακτηριστικά. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που ζούμε είναι προσωρινό. Αυτό το διάστημα είναι ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα για όλους μας. Το θέμα είναι, όμως, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και γι’ αυτό πρέπει να συνεργαστούμε όλοι…» .

Αναφερόμενος στο πώς κυλά η ζωή του αυτές τις μέρες, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Προς το παρόν έχω μοντάζ για τα επεισόδια, το οποίο τελειώνει σήμερα. Από αύριο δεν θα έχω δουλειά στο σπίτι. Έχω μαγειρέψει πολύ αυτό το διάστημα, έχω καθαρίσει, έχω σφουγγαρίζει, έχω πλύνει βεράντες. Έχω κάνει πολλά πράγματα που δεν είχα κάνει χρόνια… Το μοντάζ μου έδινε την ψευδαίσθηση της κανονικότητας…» .

Τέλος, δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί: «Εγώ έχω στο μυαλό μου ότι θα είμαστε σπίτι μέχρι τον Ιούνιο… Το κάνω καθαρά για την ψυχολογία μου αυτό… Μου έλειψε να βγω και να αγκαλιάσω τους φίλους μου. Νιώθω ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε μόλις ανοίξουν οι πόρτες θα τρέξουμε όλοι και θα αγκαλιαστούμε…» .

Ένα ακόμα συγκινητικό μήνυμα είχε στείλει πριν από λίγο καιρό ο Ανδρέας Γεωργίου για τη γιαγιά του.