Απολαυστικός ο Χάρης Βαρθακούρης - «Με την Αντελίνα στο σπίτι γίναμε Big Brother»

Οι απίστευτες δηλώσεις του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απολαυστικός ο Χάρης Βαρθακούρης - «Με την Αντελίνα στο σπίτι γίναμε Big Brother»

Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν απολαυστικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαζί σου», με τον παρουσιαστή να μιλάει για τη συμβίωση με την Αντελίνα στο σπίτι, η οποία έχει πλέον μετατραπεί σε ένα νέο Big Brother!

Η αγαπημένος τραγουδιστής και παρουσιαστής έκανε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, και θέλησε να δώσει την δική του οπτική για το πώς βιώνει μαζί με την οικογένειά του την καραντίνα.

Φυσικά το κεντρικό θέμα ήταν η σχέση του με την Αντελίνα όλη μέρα στο σπίτι, αφού οι δυο τους είναι γνωστοί για τους καυγάδες τους, κάτι που άλλωστε εμπεδώσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο Globetrotters.

Βέβαια οι δυο τους είναι ιδιαίτερα αγαπημένοι, ενώ πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε πώς της λέει σ'αγαπάω μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το έχω ρίξει στο φαγητό! Η γυναίκα μου μαγειρεύει και εγώ εκτελώ χρέη εικονολήπτη, σχολιαστή, δοκιμαστή και βοηθού ενίοτε! Γίναμε Big Brother! Το ονομάζαμε το Big Brother της νέας εποχής, η νέα εποχή αποδεικνύεται τελικά προφητική, γιατί ζούμε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης. «Καταρχάς αυτό μου φαίνεται παιχνιδάκι, σε σύγκριση με το Globetrotters.

Εγώ έκανα ζωή καραντίνας έτσι κι αλλιώς, δεν μου κάνει κάνει μεγάλη διαφορά, Μ’ αρέσει να κάθομαι σπίτι, εδώ έχω τα μηχανήματά μου, ακούω μουσική, γράφω μουσική. Έχω τα παιδιά μου περισσότερο. Και επειδή ακριβώς έχουμε τα παιδιά εδώ, είμαστε πιο κόσμιοι με την Αντελίνα και πιο ήρεμοι. Όχι ότι θέλουμε να τσακωθούμε… Οι συνθήκες στο παιχνίδι ήταν ιδανικές για καβγάδες, εκείνο το δίμηνο. Δεν είμαστε έτσι. Είμαστε πιο χαλαροί, ήρεμοι, ειρηνικοί» είπε χαρακτηριστικά.