Ο Στέφανος Μιχαήλ από το Tατουάζ σου δείχνει τη θετική πλευρά της καραντίνας

Εσύ θα τον ακούσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Στέφανος Μιχαήλ από το Tατουάζ σου δείχνει τη θετική πλευρά της καραντίνας

Ο Στέφανος Μιχαήλ, που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Τατουάζ», μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και θέλησε να μοιραστεί με όλο το τηλεοπτικό κοινό, την πιο θετική πλευρά της καραντίνας, όπως τη βιώνει ο ίδιος στο χωριό του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε σήμερα μία τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων περιέγραψε το πώς βιώνει ο ίδιος την καραντίνα αλλά και το πώς θα πρέπει να την αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος.

Παράλληλα έκανε και αναφορά στα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, στέλνοντας την ξεκάθαρη υποστήριξή του, ενώ είπε πως αυτές τις μέρες, τις περνάει στο χωριό του μαζί με τους γονείς του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μένω με τους δικούς μου τώρα και περνάμε πολύ ωραία αναλόγως των καταστάσεων εδώ στο χωριό. Έχουμε την εξοχή, βγαίνουμε και κάνουμε τη γυμναστική μας, έχουμε δεθεί πιο πολύ οικογενειακά γιατί είμαστε όλη μέρα μαζί και προσπαθούμε να κάνουμε υπομονή».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να πω σε όλους να κάνουν υπομονή, να μείνουν στα σπίτια τους, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γλιτώσουμε από αυτό το κακό που μας βρήκε. Πάνω κάτω τα ίδια μέτρα που υπάρχουν στην Ελλάδα υπάρχουν και στην Κύπρο. Ότι έγινε στην Ελλάδα, μετά από 2 – 3 μέρες το είχαμε και εμείς.

Τα περιοριστικά μέτρα, όμως, νομίζω πως έχουν μπει για λίγο παραπάνω εδώ. Μέχρι τις 13 Απριλίου και ενδεχομένως να τα συνεχίσουν. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρουν και πιο σκληρά μέτρα γιατί είμαστε ένας λαός που δύσκολα πειθαρχεί».

Σε προηγούμενες δηλώσεις που είχε κάνει, ο Στέφανος Μιχαήλ είχε μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τις σχέσεις. Ρίξτε μια ματιά εδώ...