Ο Στέφανος Μιχαήλ από το Τατουάζ μίλησε για σχέσεις και «πέταξε» ατάκα «φωτιά»! Τι είπε για τις γυμνές φωτογραφίες;

Και όμως το είπε! «Οι γυναίκες έχουν γίνει...»!

Ο Στέφανος Μιχαήλ από το Τατουάζ μίλησε για σχέσεις και «πέταξε» ατάκα «φωτιά»! Τι είπε για τις γυμνές φωτογραφίες;

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής showbiz και τον γνωρίσαμε καλύτερα στο Τατουάζ. Όταν μίλησε για τις σχέσεις, στον Γιώργο Λιάγκα «πέταξε» την ατάκα «φωτιά». Τι είπε για τις γυμνές φωτογραφίες και τα βίντεο που του στέλνουν στα social media;

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή, αλλά και στις γυναίκες του σήμερα.

«Οι γυναίκες έχουν γίνει αρπακτικά… κάποιες είναι, είναι χύμα η κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τα σημεία των καιρών και τον ρόλο των social media στις ερωτικές σχέσεις.

Όπως σημείωσε: «Δεν χρειάζεται να υπάρξει φλερτ, είναι πιο ωμά τα πράγματα. Φλερτάρουν και μέσω των social, δυστυχώς η νέα μόδα με τα instagram και τα facebook, δεν μπορείς να τα αποφύγεις και τα ακολουθείς».

Παραδέχτηκε ότι του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και σημείωσε: «Είναι εξευτελιστικό όταν σου στέλνει κάποιος άνθρωπος από το πουθενά βίντεο και γυμνές φωτογραφίες, δεν θα το έπαιρνα σοβαρά ποτέ»ενώ ομολόγησε ότι του έτυχε να τον προσεγγίσει μία γυναίκα με όμορφο τρόπο και να προκύψει ευκαιριακή σχέση, αλλά τόνισε ότι αν είναι σε σχέση δεν ασχολείται με αυτά.

Στο μεταξύ έχετε δει την αδερφή του ηθοποιού; Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Στέφανος Μιχαήλ: «Με έχουν απατήσει» - Η αποκάλυψη για πρώην σχέση του!

Μια αποκάλυψη για πρώην σχέση του έκανε ο Στέφανος Μιχαήλ. «Με έχουν απατήσει», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στην συνέντευξη του.

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Λίγο πριν ολοκληρώσουν με τον παρουσιαστή την συζήτηση τους, μίλησε για το αν τον έχουν απατήσει σε σχέση του.

Αποκάλυψη για τον Στέφανο Μιχαήλ από το «Τατουάζ»! Δεν σπούδασε ηθοποιός αλλά...

«Ναι με έχουν απατήσει. Το μαθαίνεις. Εγώ τα συγχωρώ αλλά όχι την απάτη», είπε χαρακτηριστικά χωρίς να διστάσει.