Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποκάλυψε τι είναι αυτό που της λείπει λόγω του εγκλεισμού

Η τρυφερή ανάρτηση της ερμηνεύτριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποκάλυψε τι είναι αυτό που της λείπει λόγω του εγκλεισμού

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με μία τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram, θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο λόγω του εγκλεισμού στο σπίτι τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μία πολύ όμορφη ανάρτηση στην οποία μοιράστηκε τις σκέψεις της και εξήγησε πώς βιώνει η ίδια την καραντίνα.

Σίγουρα οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους μας, ωστόσο η Ελεονώρα Ζουγανέλη το εξέφρασε με έναν πιο δημιουργικό τρόπο.

«Κυριακή στο σπίτι.....
Μου λείπουν όλα!!!
Οι αγκαλιές, τα φιλία, η επαφή, η επικοινωνία, η ζωη μου......
Ψάχνω τις ισορροπίες μου!
Πότε τα καταφέρνω, πότε όχι.

Όμως η πιο σπουδαία καθημερινή διαπίστωση είναι πως η ελπίδα υπάρχει κάπου μέσα μου κάθε φορά. Αυτή με κρατάει από το χέρι τις ώρες που λυγίζω και φοβάμαι.
Αυτή μου θυμίζει πως κάθε μέρα ξημερώνει κάτι καινούργιο.
Αυτή με εξημερώνει και με κάνει να αναζητώ και πάλι την κανονική μου ΡΟΗ.
Μου λείψατε όλοι!
Γνωστοί και άγνωστοι!».

Στο μεταξύ, η Ελεονώρα Ζουγανέλη πριν από λίγο καιρό έκανε μία εκρηκτική εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα! Σας έχουμε εδώ τις φωτογραφίες!

Πριν λίγο καιρό είχε απαντήσει για τη σχέση που της χρέωσαν

«Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο The Voice. Δεν ξέρω ούτε αν θέλω, ούτε αν με θέλουν».

Όσο για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος την χαρακτήρισε υπερεκτιμημένη, σχολίασε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη στη ζωή και θέση. Και ανάλογα με τη θέση που παίρνει, προχωράει και έχει ένα στίγμα σε αυτή τη ζωή, οπότε δεν έχω πολύ μεγάλη αγωνία τι λέει ο κάθε ένας άνθρωπος για μένα. Το σέβομαι, είναι μέσα στα πλαίσια της ζωής, οπότε το παίρνω κι αυτό».

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και απάντησε: «Τον Γιάννη τον αγαπώ, είναι συνεργάτης, αλλά δεν απαντώ για τις προσωπικές μου σχέσεις. Την τελευταία επταετία που συνεχώς δίνω συνεντεύξεις, αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως από τη στιγμή που δεν απαντάω και δεν θα απαντήσω ποτέ, γιατί συνεχίζεται να γίνεται η ίδια ερώτηση. Μπορεί κάποια πράγματα να συμβαίνουν, κάποια όντως ισχύουν, κάποια δεν ισχύουν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να πω κάτι για τη ζωή μου».