Στο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου έχει μέχρι και γήπεδο μπάσκετ και είναι απίστευτο

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου έχει μέχρι και γήπεδο μπάσκετ και είναι απίστευτο

Ένα απίστευτο βίντεο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Αθηνά Οικονομάκου από το σπίτι της και συγκεκριμένα, από την αυλή της. Όπως είδαμε, η ηθοποιός με τον σύζυγο της, στον εξωτερικό χώρο έχουν φτιάξει ένα μικρό γήπεδο του μπάσκετ.

Η Αθηνά Οικονομάκου τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται και εκείνοι όπως όλοι μας κλεισμένη στο σπίτι της, λόγω του κορωνοϊού. Η ηθοποιός ακολουθεί τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση, καθώς δεν θέλει να κολλήσει ούτε η ίδια, αλλά ούτε και η οικογένεια της τον ιό.

Για το λόγο αυτό λοιπόν βρίσκει να κάνει διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι της, από το να κάθεται συνέχεια στον καναπέ του σαλονιού της. Που παρεμπιπτόντως είναι άκρως εντυπωσιακό. Στον χώρο κυριαρχεί το μπέζ, ενώ από το μπαλκόνι της φαίνεται πράσινο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων που κάνει, από διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στο σπίτι της.

Το γήπεδο μπάσκετ της Αθηνάς Οικονομάκου

Πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου, με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλου και το γιο τους, Μάξιμο, έπαιξαν όλοι μαζί στην αυλή του σπιτιού μιας και ο καιρός ήταν πολύ καλό και τους ευνόησε να περάσουν λίγο χρόνο εκτός.

Έχοντας αρχική η ηθοποιό δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, στην συνέχεια μιας έδειξα τον μικρό γήπεδο που έχει στον κήπο της που έχει και γύρω γύρω πράσινο.

Την φωτογραφία λοιπόν ακολούθησε ένα βίντεο όπου η Αθηνά Οικονομάκου έριχνε καλάθι και όπως ήταν επόμενο το έβαλε. Τα likes από τους χιλιάδες followers της έπεσαν βροχή.