Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μένει σπίτι και δεν φαντάζεστε τι βλέπει να περάσει η ώρα της

Αναπολεί το παρελθόν και μαγειρεύει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μένει σπίτι και δεν φαντάζεστε τι βλέπει να περάσει η ώρα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μένει σπίτι και δεν φαντάζεστε τι βλέπει να περάσει η ώρα της. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram, με τις οποίες μας ενημέρωνε πώς περνάει πλέον την καθημερινότητα της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Τι βλέπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να περάσει την ώρα της

Στις τελευταίες αναρτήσεις που έκανε στο προφίλ της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρχικά αποκάλυψε ότι, έχοντας λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους, βγήκε για την καθημερινή 20λεπτη βόλτα δίπλα στη θάλασσα και μαζί με την χαριτωμένη της σκυλίτσα, την Misu.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης πως για να περάσει ο χρόνος της στο σπίτι βλέπει από την συμμετοχή της στο Survivor και γελάει πολύ με όσα γινόντουσαν τότε και δείχνει να το ευχαριστιέται ιδιαίτερα.

Τέλος η ίδια δεν δίστασε να μας δείξει πως ξέρει να μαγειρεύει, αφού μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε σπιτικό brunch και γεμάτη υπερηφάνεια θέλησε να μας το δείξει και εμάς. Δείτε όμως και τι γυμναστική κάνει για να διατηρείται τώρα που όλοι μένουμε μέσα στο σπίτι.

Δείτε τις αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το πως περνάει την ώρα της μέσα στο σπίτι της:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Survivor

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκύλος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σπίτι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Alpha

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλά