Μετακίνηση 6 για Πασχαλάκη - Παπαδοπούλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού

Που πήγε το ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετακίνηση 6 για Πασχαλάκη - Παπαδοπούλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, είχαν μετακίνηση 6. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού, από την άσκηση που έκαναν στην παραλία Θεσσαλονίκης για να ξεφύγουν λίγο από την καραντίνα.

H Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και την Εθνικής Ελλάδος, Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ φαίνεται πως ζουν και κάτω από την ίδια στέγη στην Θεσσαλονίκη και έχουν κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του.

Η όμορφη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Surviovor και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, ενώ πλέον και αυτοί μένουν στο σπίτι, ακολουθώντας και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον ΕΟΔΥ για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Δείτε μάλιστα εδώ που κούρεψε και τον σύντροφο της μέσα στο σπίτι

Μετακίνηση 6 για Πασχαλάκη - Παπαδοπούλου

Οι μετακινήσεις που μπορούμε να κάνουμε είναι περιορισμένες, ωστόσο ακόμα μας επιτρέπεται να πηγαίνουμε έξω τα κατοικίδια μας αν έχουμε, αλλά να κάνουμε και μετακίνηση τύπου 6 σε εξωτερικό χώρο, με παρέα, ωστόσο κρατώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις που χρειάζεται να έχουμε ο ένας από τον άλλο για να είμαστε προστατευμένοι.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο σύντροφος της, Αλέξανδρος Πασχαλάκης λοιπόν επέλεξαν να κάνουν μετακίνηση τύπου 6 για να γυμναστούν. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες εκείνος έκανε ποδήλατο και εκείνη rollers.

Μάλιστα ο σύντροφος της, την είχε δέσει και με ένα λάστιχο πάνω στο ποδήλατο του προφανώς για να την βοηθήσει με την ισορροπία της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ειρήνη Παπαδοπούλου σχέση

Ειρήνη Παπαδοπούλου Αλέξανδρος Πασχαλάκης