Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την σχέση της που δεν περιμέναμε

Πώς γνώρισε τον σύντροφο της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την σχέση της που δεν περιμέναμε

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη για την σχέση της που δεν περιμέναμε. Μέσω ενός live στο Instagram αποκάλυψε ποιος την γνώρισε με τον σύντροφο της, αλλά και που έγινε η γνωριμία της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους. Σε ένα live λοιπόν στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε που γνώρισε τον σύντροφο της. Δείτε εδώ που τον φωτογράφισε και μέσα στο σπίτι τους

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η αποκάλυψη για την σχέση της που δεν περιμέναμε

Η παρουσιάστρια έκανε live στο Instagram το βράδυ της Κυριακής και εκεί αποκάλυψε πως γνώρισε τον σύντροφο της.

Συγκεκριμένα μετά από ερώτηση διαδικτυακούς της ακολούθου, η παρουσιάστρια ανέφερε πως γνώρισε τον σύντροφό της σε ένα event, μέσω κοινού της φίλου, που μάλιστα δεν ήθελε και να πάει.

«Ήταν από αυτά που λες δεν το περιμένω. Σκεφτείτε ότι εκείνη τη φορά ήμουν καλεσμένη σε ένα event. Και με πήρε ο φίλος μου ο Ανέστης και μου είπε “έλα, θα σου γνωρίσω και έναν φίλο μου”. Είναι από εκείνες τις φορές που λες “δε θέλω καθόλου να βγω από το σπίτι”. Δεν είχα καθόλου όρεξη. Κι όμως πήγα και μου βγήκε σε καλό. Για αυτό αν καμιά φορά σας λένε, πηγαίντε να περάσετε καλά. Καλά, τώρα δε γίνεται» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.