Κορωνοϊός: Ανησυχία για την Ελισάβετ - Βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα στο Μπάκιγχαμ

Ποιος είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Ανησυχία για την Ελισάβετ - Βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα στο Μπάκιγχαμ

Ανησυχία για την Ελισάβετ καθώς και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ. Δυο εργαζόμενοι, ο Κάρολος, αλλά και ο Μπόρις Τζόνσον που είχαν συναντηθεί βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στο παλάτι από δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού. Οι φόβοι πλέον για την υγεία της βασίλισσας αυξάνονται καθώς καθώς το Σάββατο έγινε γνωστό πως εργαζόμενος στο παλάτι, ο οποίος πρόσφατα ήταν πολύ κοντά με τον Κάρολο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ποιος είναι αυτός που βρέθηκε θετικός και που έχει προκαλέσει τρόμο για την υγεία της βασίλισσας και το ενδεχόμενο να βρεθεί και εκείνη θετική.

Ποιο το δεύτερο κρούσμα στο Μπάκιγχαμ

Πρόκειται για άνδρα, που ανήκει στο υπηρετικό και μπορεί να έχει έρθει σε επαφή μαζί της ενώ νοσούσε και δεν το γνώριζε. Ανάμεσα στα καθήκοντα του επιβεβαιωμένου, ήταν να παραδίδει την αλληλογραφία στα χέρια της βασίλισσας, να βγάζει βόλτα τα δύο αγαπημένα της σκυλιά και να της δίνει φαγητό και ροφήματα. Δείτε εδώ και που χαλαρώνει η βασίλισσα μόνη της

Ο άνδρας είχε μπει σε καραντίνα στο σπίτι του αυτοβούλως όπως και άλλοι εργαζόμενοι που υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό, τα οποία ήταν αρνητικά. Πηγή από το παλάτι αναφέρει στον βρετανικό Τύπο: «Όλοι είναι φοβισμένοι, όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά, επίσης, για την βασίλισσα και τον δούκα του Εδιμβούργου. Υπάρχει προφανής αίσθηση φόβου στον αέρα αυτή τη στιγμή».

Την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όταν ένας εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον ιό και οι αξιωματούχοι των ανακτόρων αποφάσισαν την μεταφορά της βασίλισσας στο κάστρο του Ουίνδσορ, στο οποίο οι εργαζόμενοι είναι ελάχιστοι. Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ εργάζονται 500 άτομα ενώ στο Ουίνδσορ μόνο οκτώ άτομα υπηρετούν την βασίλισσα και τον 98χρονο πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος μεταφέρθηκε και αυτός από το βασιλικό κτήμα του Σάντριγχαμ στο κάστρο του Ουίνδσορ.
Οι αξιωματούχοι του παλατιού προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο.

Εκτός από την μείωση των εργαζομένων σε όλες τις βασιλικές κατοικίες, μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού και στη Βρετανία, προετοιμάζονται και για το ενδεχόμενο ενός θανάτου στη βασιλική οικογένεια.Η ίδια πηγή αναφέρει: «Υπάρχει αίσθηση ανησυχίας για το τι θα μπορούσε να συμβεί, για πόσο θα κρατήσει όλο αυτό και τι να κάνουμε, αν ένας από την βασιλική οικογένεια πεθάνει».