Με μαγιό Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Aθερίδης - Το βίντεο από το σπίτι τους

Η ανάρτηση από τις διακοπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαγιό Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Aθερίδης - Το βίντεο από το σπίτι τους

Συγκίνησε η Σμαράγδα Καρύδη με την ανάρτηση της καθώς έγραψε πως πλέον «θα εκτιμάει αυτό που έχει γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο» με βάση τις δύσκολες στιγμές τις οποίες βιώνουμε καθημερινά. Το σχόλιο της συνόδευε ένα βίντεο από το σπίτι τους με τον Θοδωρή Αθερίδη φορώντας μαγιό.

Η Σμαράγδα Καρύδη, ακολουθεί κι αυτή το κύμα των ημερών και #μένει_σπίτι της, μέχρι να περάσει η έξαρση του κορωνοϊού που έχει «χτυπήσει» για τα καλά τη χώρα! Η ηθοποιός μάλιστα, αξιοποιώντας παραγωγικά το χρόνο της δημοσιεύει διάφορες στιγμές στο Instagram.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Αυτή την φορά, ωστόσο η Σμαράγδα Καρύδη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση παρέα με τον Θοδωρή Αθερίδη από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, τότε που όλα ήταν καλά. Δείτε και τον πρωτότυπο τρόπο που ευχήθηκε στην μητέρα της που είχε γενέθλια

Η συγκινητική της Σμαράγδας Καρύδη

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο χαλαρώνει και χαίρεται το καλοκαίρι, αλλά το μήνυμα της μας συγκίνησε μιας και όλοι μας βιώνουμε δύσκολες στιγμές λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη ανέβασε το βίντεο που παίζει το καλοκαίρι ανέμελα με τον Θοδωρή Αθερίδη και έγραψε κάτω από αυτό: «Τον Ιούλιο ήμασταν έτσι.Το μόνο που εύχομαι είναι να ξαναγίνουμε έτσι και δε θα ξαναγκρινιάξω, θα εκτιμάω αυτά που έχω γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, δε θα στεναχωριέμαι γιά βλακείες και θα ειδικευτώ στην καλοπέραση».

Δείτε την ανάρτηση της: