Ελένη: Αποκάλυψε την κρυφή της "αγάπη" με αφορμή τα γενέθλια της Μαρίνας

Έχει ολόκληρη συλλογή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Αποκάλυψε την κρυφή της

Η Ελένη Μενεγάκη "αποκάλυψε" ποια είναι η κρυφή της αγάπη με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας, που γιόρτασαν όλοι μαζί χθες στο σπίτι σε πολύ κλειστό κύκλο, λόγω του ιού και των αυστηρών μέτρων.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είχε τα γενέθλια της χθες Κυριακή, 30 Μαρτίου και η παρουσιάστρια της έκανε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της, μόνο με τα μέλη της οικογένειας της όπως πρέπει άλλωστε, λόγω των μέτρων που υπάρχουν για τον ιό.

Η μικρή Μαρίνα είναι η αδυναμία όλων και μιας και είναι μόλις 5 χρονών, δεν θα μπορούσε να μην θέλει ένα πάρτι με παιχνίδια και τούρτα, αλλά και τους δικούς της ανθρώπους κοντά της. Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε και την κρυφή της αγάπη με αφορμή αυτό. Δείτε εδώ και φωτογραφίες από τα γενέθλια

Ποια η κρυφή αγάπη της Ελένης Μενεγάκη

«Καλησπέρα και καλώς μας ήρθατε στην αγκαλιά μας, στα χέρια μας, στο σπίτι μας. Δευτέρα σήμερα, καλή εβδομάδα σε όλους. Με πιάσατε να λέω για τα χθεσινά γενέθλια της μικρής μου κόρης. Λέω δεν ήμασταν προετοιμασμένοι και μπήκαμε στα γνωστά καταστήματα που πουλάνε παιδικά παιχνίδια, το θυμηθήκαμε την Παρασκευή ότι δεν υπάρχουν μαγαζιά.

Είπαμε να πάρουμε κάτι στο παιδάκι γιατί είναι μικρό και τα περιμένει τα παιχνίδια του, αλλά σε αυτά περιμένεις πολύ. Η άλλη όμως σου λέει “Που είναι το δώρο μου; Που είναι η τούρτα μου;”. Χθες έλεγα λοιπόν, ότι κάθισα να πειραματιστώ, δεν είμαι καθόλου του γλυκού αλλά έχω πάρα πολλά βιβλία με συνταγές μαγειρικής και έχω πάρα πολύ θέληση γιατί αγαπώ την μαγειρική. Είπαμε για τούρτα, αλλά δεν είχα ελπίδα να κάνω τούρτα γιατί για μένα μου κάνει πολύ απλησίαστο όνειρο. Αλλά κέικ με σοκολάτα που αρέσει σε όλους μας. Εικόνα δεν τα καταφέραμε καλά, αλλά γεύση φανταστική», είπε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν αγαπάει την μαγειρική και όπως αποκάλυψε έχει πάρα πολλά βιβλία.