Η οργισμένη ανάρτηση ηθοποιού του Μπρούσκο: «Όσο δεν ανοίγουν οι Ναοί, θα μένει το κακό»

Όσα είπε για τον κορωνοϊο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η οργισμένη ανάρτηση ηθοποιού του Μπρούσκο: «Όσο δεν ανοίγουν οι Ναοί, θα μένει το κακό»

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε ηθοποιός του Μπρούσκο, λέγοντας πως «όσο δεν ανοίγουν οι Ναοί, θα μένει το κακό κορωνοϊό και πως πρέπει σαν λαός και σαν χριστιανοί να το καταλάβουμε αυτό».

Ο λόγος για τον Κύπριο ηθοποιός Μάριο Πετρίδη, που έπαιξε στο Μπρούσκο, ως αστυνόμος, ενώ υποδυόταν και τον Γιώργο Ιωάννου στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουά Ματ».

Ο γνωστός ηθοποιός, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δήλωσε πως για αυτό που ζούμε φταίνε οι εκκλησίες που έκλεισαν λόγω κορωνοϊού και όσο παραμένουν κλειστές δεν θα σταματήσει όλο αυτό που ζούμε. Δείτε και πόσοι είναι οι νεκροί πλέον από τον ιο στην Ελλάδα

Διαβάστε την οργισμένη ανάρτηση του:

Δεν θέλω να απογοητεύω κανένα. Απεναντίας…!!! Γι’αυτό, θέλω να πω το εξής: Όσο δεν ανοίγουν οι Ορθόδοξοι Ναοί, τόσο θα παρατείνεται το κακό με τον κορωνοϊό. Πρέπει σαν λαός και σαν χριστιανοί να το καταλάβουμε αυτό…!!!

Όπως οι υπεραγορές ανοίγουν με κριτήρια, πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουν και οι ναοί για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τους Ιερείς και ψάλτες… Πρέπει να ξυπνήσουμε!!! Ο ίδιος ο Κύριος είπε: «Ουκ επ’ άρτω μόνο ζήσεται άνθρωπος». Γιατί να υπάρχει μόνο η μέριμνα για τις σωματικές ανάγκες…!!!? Πρέπει γρήγορα να ξυπνήσουμε!!!

Μάριος Πετρίδης

Είναι δοκιμασία και έχουμε αποτύχει ως Χριστιανοί…!!!

Μας κυριεύει ο φόβος του θανάτου που αν το καλοσκεφτουμε είναι αναπόφευκτος για όλους ανεξαιρέτος και θα συμβεί έτσι κι αλλιώς!!! Φοβόμαστε τον θάνατο; Τότε να στραφούμε στο Χριστό που είναι η Ζωή και η θεραπεία όπως και η Ανάστασις των πάντων. Ας Ξυπνήσουμε, ας αντιδράσουμε, ας κάνουμε κάτι. Μην δεχόμαστε άλλο το παράλογο. Δεν λύνονται τέτοια προβλήματα και δοκιμασίες χωρίς Χριστό. Φέρουμε ευθύνη όλοι ως Χριστιανοί, ως σώμα της Εκκλησίας, ως σώμα του Χριστού.

Μόνο ο Θεός μέσω της πίστης μπορεί να σταματήσει όλο αυτό το κακό… Μόνο Αυτός, ο Κύριος μας, ο Θεός μας, ο Δημιουργός και Πατέρας μας!!! Ούτε η επιστήμη, ούτε τα ανθρώπινα (=μέτρα), ΜΟΝΟ Η ΧΆΡΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΎ. Μόνο Αυτός με τις πρεσβείες της Υπερευλογημένης Θεοτόκου. Αμήν.