Εξελίξεις για την υγεία του πρίγκιπα Κάρολου με τον κορωνοϊό

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις για την υγεία του πρίγκιπα Κάρολου με τον κορωνοϊό

Εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας, όσων αφορά τον πρίγκιπα Κάρολο και την υγεία του μετά την ανακοίνωση του παλατιού ότι έκανε το τεστ του κορωνοϊού λόγω συμπτωμάτων που είχε και τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι θετικός.

Ο πρίγκιπας Κάρολος λοιπόν πέρασε εφτά μέρες σε καραντίνα στο σπίτι του στην Σκωτία Αξιωματούχος του παλατιού δήλωσε ότι η υγεία του πρίγκιπα Καρόλου ήταν καλή και ότι ακολουθεί τις οδηγίες περιορισμού της κυβέρνησης.

«Το Clarence House επιβεβαίωσε σήμερα ότι αφού συμβουλεύθηκε τον γιατρό του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι τώρα εκτός αυτο-απομόνωσης», ανέφερε εκπρόσωπος. Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλη την ανακοίνωση για την υγεία του Κάρολου.

Τι συμβαίνει με την υγεία της συζύγου του Πρίγκιπα Κάρολου;

Εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας και για την υγεία της συζύγου του πρίγκιπα Κάρολο, Καμίλα. Συγκεκριμένα, μετά την είδηση πως ο ίδιος νοσεί από τον φονικό ιό κορωνοϊό, υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην βασιλική οικογένεια και όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο 71χρονος έχει ήπια συμπτώματα και «γενικά η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και εργάζεται από το σπίτι του όπως έκανε τις τελευταίες ημέρες». Ωστόσο, τι συμβαίνει με την σύζυγο του;

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αρνητική είναι η Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, η οποία επίσης ελέγχθηκε για κορωνοϊό. Τόσο ο πρίγκιπας Κάρολος όσο και η σύζυγος του παραμένουν σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι τους στη Σκωτία.

Άγνωστο παραμένει, για την ώρα, από πού κόλλησε τον ιό ο πρίγκιπας Κάρολος με την ανακοίνωση να κάνει μια γενική αναφορά στον μεγάλο αριθμό επαφών που είχε τις τελευταίες εβδομάδες.