Ράγισε καρδιές ο Κώστας Μπακογιάννης - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Το μακροσκελές κείμενο για τον Μανώλη Γλέζο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ράγισε καρδιές ο Κώστας Μπακογιάννης - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Ένας θάνατο που έγινε γνωστός πριν λίγες ώρες «τσάκισε» τον Κώστα Μπακογιάννη. Με το μακροσκελές κείμενο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ράγισε καρδιές ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο Μανώλης Γλέζος πριν λίγο. Άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, σε ηλικία 98 ετών. Όπως έγινε γνωστό ο ίδιος δεν άντεξε και έφυγε από την ζωή στις 13.15 λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Κόσμος από τον χώρο της πολιτικής σκηνής λέει το δικό του αντίο στον αγαπητό Μανώ Γλέζο με αναρτήσεις τους στα social media. Ανάμεσα τους και ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια φωτογραφία του και έγραψε:

«Λίγοι φεύγουν γι αυτό το ταξίδι με τόσες αποσκευές ζωής. Μια ζωή γεμάτη αγώνες. Αγώνες για το «εμείς», για την πατρίδα, για όλους τους Έλληνες. Φεύγεις αλλά δεν είμαστε πιο φτωχοί, το αντίθετο. Αυτά που αφήνεις δεν χάνονται από την απώλεια της φυσικής σου παρουσίας, είναι η στάση ζωής σου η κληρονομιά μας. Γιατί μας δίδαξες ήθος και συνέπεια σε όσα πιστεύουμε, μας έμαθες να αμφισβητούμε αλλά να μη διχάζουμε. Και, κυρίως, αφήνεις εντολή να μην υποστείλουμε ποτέ την ελληνική σημαία. Καλό σου ταξίδι»

Χαρμόσυνα ωστόσο είναι άλλα νέα. Από το μηδέν αλλάζει η πλατεία Ομονοίας, με την ολοκλήρωση της να γίνεται με ταχείς ρυθμούς. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το «παρών» στο γέμισμα του τεράστιου συντριβανιού που την κοσμεί. «Ετοιμασίες στο φουλ», «Τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο», έγραψε μεταξύ άλλων στα instagram stories του ο δήμαρχος Αθηναίων, ποστάροντας τα βιντεάκια με τη διαδικασία γεμίσματος με νερό του συντριβανιού της πλατείας.