Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει γίνει αγνώριστος - Οι νέες φωτογραφίες του θα σε "τρελάνουν"

Μεγάλωσε πολύ ο γιος της Ελένης Μενεγάκη...

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει γίνει αγνώριστος - Οι νέες φωτογραφίες του θα σε
News 31.03.2020 00:20
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει γίνει σωστός άνδρας! Μάλιστα, ανέβασε στο προφίλ του μερικές φωτογραφίες με το νέο του look και είναι σίγουρο πως μόλις τις δεις θα σε τρελάνουν.

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας και έτσι έχει αποφασίσει να πειραματιστεί τόσο με το προφίλ του στο Instagram όσο και με τα μαλλιά του.

Η εικόνα του εφήβου φαίνεται πως έχει μείνει αρκετά πίσω του, και πλέον ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει μακρύνιε τα μαλλιά του και έχει αφήσει μούσια.

Σήμερα στο προφίλ του στο Instagram, θέλησε να ανεβάσει μία πιο εναλλακτική φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με την οποία αναφέρεται στον κορωνοϊό.

Άγγελος Λάτσιος

Τι είχε πει η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγο καιρό για τα παιδιά της

«Προτιμώ το χρόνο που έχω τώρα να τον περνώ με τα παιδιά μου… Μέσα στο σπίτι μας γίνεται χαμός. Όταν και αυτά τα παιδιά είναι κλειδαμπαρωμένα μέσα στο σπίτι, δεν είναι εύκολο! Να λέμε τις αλήθειες μας,Παππούδες και γιαγιάδες μακριά, όσοι βέβαια μπορούν για να τους προστατέψουν…

Ευτυχώς που μεγάλωσαν τα παιδιά μου κι έχω ένα μικρό και τα μεγάλα βέβαια έχουν άλλα ζόρια… Τι να κάνουν ρε παιδιά όλη μέρα κλειδωμένα μέσα στο σπίτι; Δε θα έχουν εκνευρισμό; Πόσο να ασχοληθούν με τα διαβάσματα τους;» είχε πει αναφερόμενη στο τι κάνει μέσα στο σπίτι με τα παιδιά της που δεν μπορούν να βγουν και τα σχολεία είναι κλειστά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ρίξει ακόμη ρολά η εκπομπή «Ελένη»

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι καλά ψυχολογικά - Για πρώτη φορά το αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA

Share