Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γύρισε το χρόνο πίσω - Η φωτογραφία του από το παρελθόν

Τότε που ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γύρισε το χρόνο πίσω - Η φωτογραφία του από το παρελθόν

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να γυρίσει πίσω το χρόνο και με μία φωτογραφία που ανέβασε από το παρελθόν, μας γύρισε πίσω στην εποχή που έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο.

Ο άλλοτε νικητής του Survivor μπήκε στο γκρουπ των celebrities που μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram έχουν επιλέξει να μοιραστούν στιγμιότυπα από πιο νεαρή ηλικία.

Έτσι, αποδεχόμενος ένα challenge που του έθεσε κάποιος διαδικτυακός του φίλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασε δύο φωτογραφίες στις οποίες παίζει ακόμα ποδόσφαιρο, από την εποχή που εργαζόταν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Μπορεί το πρόσωπό του να μην φαίνεται για να διακρίνουμε το πόσο έχει αλλάξει με τα χρόνια, αυτό που μπορούμε ωστόσο να πούμε με σιγουριά, είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραμένει τόσο αθλητικός.

Εμείς μάλιστα τον "συλλάβαμε" και κατά τη διάρκεια μίας προπόνησής του, και σας έχουμε εδώ όλες τις φωτογραφίες...

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σκιάθο. Από εκεί πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου το 2004 μέχρι το καλοκαίρι του 2005. Είχε μόνο μία συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για λογαριασμό του Α.Σ. Ρόδος για την σεζόν 2005 με 2006, στην οποία είχε 23 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Για μία τριετία αγωνίστηκε στην ομάδα του Εθνικού Αστέρα της Καισαριανής, στην οποία είχε 40 συμμετοχές και ένα γκολ. Την αγωνιστική περίοδο του 2008 είχε προπονητή τον Siniša Gogić. Το 2009 επέστρεψε στη Ρόδο. Τερμάτισε την ποδοσφαιρική καριέρα του στις 26 Μαΐου 2010 στον αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Με τον τερματισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, στράφηκε στο χώρο των water sports.