Είναι όνειρο το δεύτερο σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Τρέλα ο μωβ καναπές

Θα το ζηλέψουν πολλές κοπέλες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι όνειρο το δεύτερο σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Τρέλα ο μωβ καναπές

Από το σπίτι της βγήκε χθες η Αθηνά Οικονομάκου για λόγους δουλειά. Η ηθοποιός πήρε στο κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι για το «All over». Στο Instagram της μοιράστηκε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του και ο μωβ καναπές που έχει στο σαλόνι είναι τρέλα, ενώ όλο το σαλόνι είναι όνειρο σχεδόν κάθε γυναίκας.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της με την οικογένεια της, από τότε που βγήκε το συγκεκριμένο μέτρο της Κυβέρνησης με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την προστασία της υγείας μας.

Ωστόσο, η ηθοποιό χρειάστηκε χθες μετά από αρκετό καιρό να βγει όπως είπε από το σπίτι της λόγω του διαδικτυακού της καταστήματος. Μπορεί όλες σχεδόν οι επιχειρήσεις να έχουν κατεβάσει ρολά μέχρι νεωτέρας, όμως τα online καταστήματα λειτουργούν κανονικά.

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει το κατάστημα της και το έχει διακοσμήσει μοναδικά. Να σημειώσουμε, ότι στο κατάστημα «All over» δεν έχει μόνο κοσμήματα από την συλλογή της, αλλά και ρούχα από την συλλογή «Project Soma» που σχεδιάζει με την Μαίρη Συνατσάκη.

Αυτό είναι το δεύτερο σαλόνι της

Η Αθηνά Οικονομάκου με το που έφτασε στο κατάστημα της θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι εκτός από μια σειρά με ιστορίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τον αγαπημένο της χώρο.

Συγκεκριμένα, από το σαλόνι που έχει φτιάξει για την αναμονή. Στον χώρο κυριαρχούν οι ρωζ αποχρώσεις στους τοίχους και τα έπιπλα, ενώ την μεγαλύτερη διαφορά την κάνουν δυο. Ο μωβ διθέσιος καναπές, αλλά και ο πίνακας με led που έχει κρεμασμένο στον τοίχο από πίσω του. Το σαλόνι της αυτό είναι το όνειρο σχεδόν κάθε γυναίκας. Ωστόσο, δείτε και το σαλόνι που έχει στο σπίτι της που έχει απίστευτη θέα.