Μαρία Κορινθίου: Ξέρατε από που έχει καταγωγή; Αν όχι θα εκπλαγείτε

Δεν είχαμε ιδέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Κορινθίου: Ξέρατε από που έχει καταγωγή; Αν όχι θα εκπλαγείτε

Εσείς ξέρατε από που έχει η Μαρία Κορινθίου καταγωγή; Αν όχι θα εκπλαγείτε, καθώς αυτό το μέρος που αποκάλυψε η ίδια ούτε που το φανταζόσασταν. Η ίδια το έκανε γνωστό σε διάλογο με follower στο Instagram.

Η ηθοποιός μένει στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγο της Γιάννη Αϊβάζη και την κορούλα τους Ισμήνη και τηρούν και εκείνοι με την σειρά τους τις οδηγίες της του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να προστατέψουν τον οργανισμό τους και τους γύρω τους από τον κορωνοίό.

Η ίδια έχει αρκετό χρόνο μιας και δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και έτσι ασχολείται περισσότερο με τα social meda και κυρίως με το Instagram. Η ίδια με αφορμή όσα συμβαίνουν στην Ιταλία, που έχουν χάσει χιλιάδες άνθρωποι τη ζωή τους, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από το ταξίδι που είχε κάνει εκεί πριν έναν χρόνο.

«Ακριβώς πριν 1 χρόνο στην όμορφη Βενετία. Μία πόλη που αποτελεί μέρος της καταγωγής μου, μία χώρα που αγαπώ πολύ.» έγραψε η γνωστή ηθοποιός και με αφορμή αυτό έπιασε συζήτηση με μια follower της. Δείτε όμως και τι είπε για την υγεία της

Από που έχει καταγωγή η Μαρία Κορινθίου

Γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη περιοχή του Παλαιού Ψυχικού. Έχει καταγωγή από την Τήνο και τη Μικρά Ασία, καθώς και ρίζες από τη Βενετία. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου σπούδασε αρχικά TV Broadcasting στο College of Communication στη Μασαχουσέτη και έπειτα υποκριτική & φωνητική στο The Acting Studio της Νέας Υόρκης. Όσο ήταν στην Αμερική, έπαιξε σε μια διαφήμιση για εταιρία αυτοκινήτων.

Το 2004, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή Breakfast στα FM, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε την αποκάλυψη: