Φωτογραφία από το καμαρίνι της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPENtv - Το μήνυμα για την εκπομπή της

Δείτε τι είπε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία από το καμαρίνι της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPENtv - Το μήνυμα για την εκπομπή της

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάθε Σαββατοκύριακο συνεχίζει να μας κάνει συντροφιά μέσα από το OPENtv με την εκπομπή της «Έλα χαμογέλα». Μάλιστα, θέλησε να μας στείλει ένα μήνυμα με αφορμή τα όσα σημειώνονται στην Ελλάδα, με τον φονικό ιό κορωνοϊό που μας έχει κλείσει στα σπίτια μας.

Η εκπομπή «Έλα χαμογέλα» είναι από τις ψυχαγωγικές εκπομπές που συνεχίζονται να προβάλλονται, παρόλο που τα περισσότερα κανάλια έχουν επιλέξει να ποντάρουν στην ενημέρωση, με όλες τις τελευταίες και έκτακτες εξελίξεις της πανδημίας.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου με την παρέα της ήταν στον αέρα του OPENtv και καλημέρισαν με χαμόγελο το τηλεοπτικό κοινό. Βέβαια, να πούμε πως στο κανάλι παίρνουν όλα τα μέτρα προστασίας έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα κρούσμα.

Η φωτογραφία από το καμαρίνι της στο OPENtv

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της. Με αυτό τον τρόπο βρήκε την αφορμή να στείλει ένα μήνυμα προς όλους τους τηλεθεατές που παρακολουθούν την εκπομπή της.

«Προσπαθούμε πολύ να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι και να σας κρατήσουμε παρέα όσο μένετε σπίτι. Ισορροπώντας, πολλές φορές δύσκολα, ανάμεσα σε όλο αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη μας και την θετική πλευρά που πάντα θέλουμε να εστιάζουμε. Ευχαριστούμε για τα μηνύματα και την αγάπη σας. Αυτό είναι που μας φέρνει κάθε βδομάδα εδώ. Καλή δύναμη σε όλους μας. Όλα θα πάνε καλά», έγραψε στην λεζάντα της,

Να πούμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την εκπομπή της πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι της και στους γιους της. Μάλιστα, μια φορά την σταμάτησε η αστυνομία και αποκάλυψε τι συνέβη.