Χριστίνα Κοντοβά: Έγινε καλά και βγήκε από την καραντίνα - Που πήγε;

Μας έδειξε την άδεια Αθήνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Κοντοβά: Έγινε καλά και βγήκε από την καραντίνα - Που πήγε;

H Χριστίνα Κοντοβά έγινε καλά από τον κορωνοϊό και βγήκε για λίγο από την καραντίνα. Που πήγε η όμορφη σχεδιάστρια; H ίδια μάλιστα με μια ανάρτηση μας έδειξε και τους άδειους δρόμους της Αθήνας.

Θετικοί στον κορωνοϊό ανακοίνωσαν πως ο Τζώννυ Καλημέρης με την Χριστίνα Κοντοβά πριν λίγες εβδομάδες, με μία ανάρτηση του πρώτου στον λογαριασμό του στο Twitter, απαντώντας σε ένα tweet του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ο Τζώννυ Καλημέρης θέλησε κι αυτός να ενημερώσει τον κόσμο και τους φίλους του, πως τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του Χριστίνα Κοντοβά έχουν τον κορωνοϊό.

Απαντώντας λοιπόν σε μία ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, έγραψε:

«Κι εγώ ήρθα σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα, 5 μέρες μετά, έχω όλα τα συμπτώματα. Κι εγώ και η Χριστίνα. Πυρετό, βήχα, μυικούς πόνους. Κατά τη γιατρό ασθενούμε και οι δύο. Σε καραντίνα για 15 ημέρες. Μας είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε το τεστ, είναι βέβαιο ότι είμαστε θετικοί» έγραψε ο Τζώννυ Καλημέρης.

Που πήγε βόλτα η Χριστίνα Κόντοβα αφού βγήκε για λίγο από την καραντίνα

Τα πράγματα είναι πολύ καλά και για τους δυο με τη Χριστίνα να δείχνει στα social media πως περνάει μέσα στο σπίτι και όπως φαίνεται έχει αναρρώσει και είναι πλέον αρκετά καλύτερα και αυτό φαίνεται και με τις αναρτήσεις που κάνουν στο Instagram. Η Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε έχει επίσης συμπτώματα του ιού. Τι αποκάλυψε για την υγεία της

Η σχεδιάστρια που είναι καλύτερα και μαγειρεύει, φροντίζει τον εαυτό της, κάνει και δουλειές του σπιτιού και μας τα δείχνει όλα αυτά μέσα του προσωπικού της προφίλ. Αυτή την φορά θέλησε να σπάσει για λίγο την καραντίνα και να πάει μια βόλτα.

Η Χριστίνα Κοντοβά απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό ενώ εντυπωσιάστηκε από τους άδειους δρόμους. Η Πλάκα έχει κόσμο χειμώνα καλοκαίρι, όμως η έλευση του κορωνοϊού στη χώρα την άλλαξε εντελώς.

Δείτε την ανάρτηση της: