Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Έτσι είναι τα πράγματα στην Σουηδία - "Απλά μας..."

Τι είπε για την κατάσταση με τον ιό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Έτσι είναι τα πράγματα στην Σουηδία -

Στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live news μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Σουηδία με τον κορωνοϊο. Πώς έχουν τα πράγματα εκεί και τι είναι αυτά που τους συμβουλεύουν οι Αρχές.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μένει στην Σουηδία και η δημοσιογράφος μίλησε μέσω skype στον Νίκο Ευαγγελάτο, λέγοντάς του για το πως είναι η κατάσταση με τον ιό στην χώρα. Ειδικότερα η ίδια είπε ότι και εκεί τους λένε να μείνουμε μέσα στο σπίτι, ενώ η δημοσιογράφος έκανε και αναφορά για μια διαφορετική αντίληψη που επικρατεί εκεί. Ποια όλα αυτά που είπε;

" Ο αριθμός των θυμάτων είναι μέχρι στιγμής 146 νεκροί από τον κορονοϊό και πάνω από 4000 έχουν τον ιό αλλά, πρέπει να πω πως, αυτά δεν είναι αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία. Εγώ στο δικό μου κύκλο ξέρω πάνω από 10 άτομα που έχουν κορονοϊό και έχουν καλέσει επανειλημμένα σε νοσοκομεία και γιατρούς.

Τους λένε απλά, “μείνετε στα σπίτια σας, μη τυχόν έρθετε εδώ πέρα και κολλήσετε κόσμο. Να μας καλέσετε μόνο όταν δεν θα μπορείτε πια να αναπνέετε”. Οι Αρχές μάς προτείνουν απλά να αποφύγουμε τα ταξίδια το Πάσχα” είπε αρχικά η δημοσιογράφος η οποία να πούμε ότι πριν μερικές ημέρες είχε κάνει μια ανάρτηση δείχνοντάς μας σε τι κατάσταση είχε βρει τα σούπερ μάρκετ.

“Από την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή, που ξεκινούν εδώ οι άδειες του Πάσχα για τα παιδιά. Πρέπει να εξηγήσω, όμως, μια άλλη νοοτροπία με τους πολιτικούς να δείχνουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους πολίτες θεωρώντας πως ο καθένας μας πρέπει να πάρει τη δική του ευθύνη. Να δείξει περισσότερη αλληλεγγύη με τις ευπαθείς ομάδες και θεωρούν μάλιστα αρκετά λαϊκιστικά τα πολύ σκληρά μέτρα που έχουν ληφθεί σε άλλες χώρεςείπε ακόμα στον Ν. Ευαγγελάτο.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είχε μιλήσει για την κατάσταση στην Σουηδία και στην Φωλιά των Κου Κου

Πριν λίγες ημέρες η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είχε περιγράψει την κατάσταση στη Σουηδία , σε μια από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που δεν έχει επιβληθεί κανένα περιοριστικό μέτρο.

Η ίδια είχε μιλήσει στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου και είχε περιγράψει το πως είναι τα πράγματα με τον ιό στην Σουηδία, όπου και μένει.

Δείτε τα όσα είχε πει στην στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου"