Άλλος άνθρωπος ο Νικόλας Αγόρου από το Survivor σε πρόσωπο και σώμα - Μείναμε «κάγκελο»

Θα μείνετε «παγωτό» κορίτσια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλος άνθρωπος ο Νικόλας Αγόρου από το Survivor σε πρόσωπο και σώμα - Μείναμε «κάγκελο»

Σίγουρα δεν γίνεται να μην θυμάστε τον Νίκολα Αγόρου. Τον κούκλο νεαρό που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ το Survivor. Ήταν αδιαμφισβήτητα από τους παίκτης που είχαν ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι, τόσο με τις αθλητικές του ικανότητες εντός πίστας, όσο και με την εξωτερική του εμφάνιση. Ωστόσο, σήμερα στο πρόσωπο και στο σώμα παραλίγο να μην τον αναγνωρίζουμε και μείναμε «κάγκελο».

Ο Νικόλας Αγόρου μάλιστα, όσο ήταν στο Survivor, είχε κάνει και μια από τις πιο θεαματικές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση που έχουμε δει ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης. Αφού όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν καλογυμνασμένος με φουσκωμένους μύες και γράμμωση, ενώ στην πορεία αδυνάτισε και... ξεφούσκωσε.

Έχοντας πολλά χρόνια να τον δούμε στην τηλεόραση ή κάπου αλλού μπήκαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πάθαμε σοκ με τις απίστευτες φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους καθημερινά. Ενώ αν κάποιος δεν τον γνωρίζει, άνετα μπορεί να τον περάσει και για μοντέλο.

Μπορεί να έχασε όγκο και κιλά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ωστόσο πήρε την ρεβάνς και με το παραπάνω. Ο Νικόλας Αγόρου σήμερα διατηρεί ένα απίστευτα γραμμωμένο κορμί με κοιλιακούς φέτες. Ενώ αφήσει σε ένα μακρύ μήκος τα μαλλιά του, Από την άλλη στο στιλ που διατηρεί είναι απίστευτο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι καθημερινός χρήστης και κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφία του τα likes παίρνουν «φωτιά».

Τι πρέπει να ξέρεις για τον Νικόλα Αγόρου

  • 1. Είναι 28 ετών
  • 2. Κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων.
  • 3.Τον τελευταίο χρόνο μετακόμισε στην Αθήνα.
  • 4.Για χρόνια ασχολούταν με τον πρωταθλητισμό.
  • 5. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.
  • 6. Πήρε μέρος στο Survivor 2018 γαι να κερδίσει το έπαθλο και να βοηθήσει την οικογένεια του.
  • 7. Έχει φωτογραφηθεί για γνωστή εταιρεία εσωρούχων, στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη.
  • 8. Eίναι μοντέλο και έχει συμμετάσχει και σε video clip της Demy.

Ωστόσο, να πούμε πως πριν λίγες ημέρες, ο Ατζούν Ιλιτζαλί δημοσίευσε φωτογραφία από το Survivor 2020.

TAGS