Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε πως έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού

Τι είπε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε πως έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού με ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο όπως είπε δεν θα κάνει το τεστ ακόμα και δεν γνωρίζει αν είναι ο ιός ή κάποια γρίπη.

Η ηθοποιός μένει στο σπίτι της και τηρεί και εκείνη με την σειρά της τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να προστατέψει τον οργανισμό τους και τους γύρω τους από τον κορωνοίό.

Η ίδια έχει αρκετό χρόνο μιας και δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και έτσι ασχολείται περισσότερο με τα social meda και κυρίως με το Instagram. Κάνει challenges είτε live στα οποία μιλάει με τους ακόλουθους της και τους ενημερώνει για την καθημερινότητα της.

Σε ένα από αυτά τα live το μεσημέρι της Τρίτης η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως έχει τα συμπτώματα του ιού, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζει αν είναι αυτό η κάτι άλλο.

Τι είπε για τα συμπτώματα του κορωνοϊού η Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα με ένα live που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Η ηθοποιός είπε πως δεν έχει κάνει το τεστ και δεν ξέρει αν είναι ιός ή κάποια άλλη ίωση που την ταλαιπωρεί πάντως συμπεριφέρεται σαν να τον έχει. Ωστόσο αν δεν τον γνωρίζατε έχει παίξει και στη σειρά Είσαι το ταίρι μου. Δείτε σε ποιο επεισόδιο

Η Δανάη όπως είπε έχει δέκατα πονόλαιμο και βήχα και ότι είναι σε επαφή με την γιατρό της η οποία της έδωσε κάποια φάρμακα για να απαλύνει τα συμπτώματα. Εξήγησε πως δεν πήγε να κάνει το τεστ γιατί θα της πούνε να κάτσει σπίτι. «Αν νιώσω κάτι περίεργο θα πάρω το νοσοκομείο. Δεν έχω περιέργεια αν το χω ή δεν το ΄χω. Εγώ θα φέρομαι σαν να το έχω και θα κάτσω μέσα 14 μέρες. Θα σας ενημερώσω με ένα βίντεο για να δείτε πόσο εύκολο είναι να κολλήσεις ακόμα κι αν προσέχεις γιατί εγώ πρόσεχα»