Φαίη Σκορδά: Μαρτυρικό το βράδυ της - Τι συνέβη;

Τι είπε στην εκπομπή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Μαρτυρικό το βράδυ της - Τι συνέβη;

Η Φαίη Σκορδά είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα με την παρουσιάστρια να αναφέρεται σήμερα σε κάτι που την τρόμαξε. Τι ήταν αυτό που έκανε το βράδυ της μαρτυρικό;

Ειδικότερα η Φαίη Σκορδά είχε επικοινωνία μέσω skype (καθώς ακολουθεί τις οδηγίες για τον ιό, από τον οποίο νόσησε και η ίδια) με την Ράνια Θρασκιά. Οι δύο γυναίκες λοιπόν μιλούσαν για τον ιό και τις αλλαγές που έχει φέρει στις ζωές μα, με την Θρασκιά να δίνει συμβουλές για το πως να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν και τα οποία έχουν αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, αφού πλέον οι περισσότεροι είμαστε σε καραντίνα.

Πάνω στην κουβέντα η παρουσιάστρια λοιπόν μας είπε και τι ήταν εκείνο που έκανε δύσκολο το βράδυ της.

"Εγώ το βράδυ – η Ράνια το ξέρει γιατί της έστελνα μηνύματα – δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί έλεγα δεν μπορεί να μην έχω κανένα σύμπτωμα, το βράδυ τώρα κάτι θα γίνει. Ούτε εγώ το πίστευα, έλεγα δε γίνεται. Το βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί έλεγα κάτι μπορεί να γίνει" είπε χαρακτηριστικά από τον αέρα του "Πρωινού". Δείτε ωστόσο και τι άλλο είχε αποκαλύψει για την περιπέτειά της με τον ιό. Τι ήταν εκείνο που την τρόμαξε;

Από το μαρτυρικό βράδυ της Φαίης Σκορδά στο φαγητό που... απέτυχε!

Ωστόσο για να ελαφρύνουμε και το κλίμα, σας έχουμε και μια ακόμα είδηση που ήρθε μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 καθώς η Φαίη Σκορδά μίλησε για το φαγητό που έφτιαξε στα παιδιά της και το οποίο δυστυχώς δεν της πέτυχε. Μάλιστα η ίδια αστειευόμενη είπε μεταξύ άλλων "σας παρακαlώ πολύ να μην γίνει αναπαραγωγή από τα site".

Μάλιστα και ο Βασίλης Καλλίδης σχολίασε το πως έγινε το συγκεκριμένο πιάτο, ενώ η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι σήμερα θα φτιάξει γιουβαρελάκια. Ελπίζουμε αυτά να πετύχουν και να τα φάνε τα παιδιά!