Άγριες Μέλισσες: "Αισθάνομαι εγκλωβισμένος" λέει ο Μελέτης - Πότε γυρνά η σειρά;

Τι είπε ο ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες:

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης (ή αλλιώς Μελέτης, όπως έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε στη σειρά Άγριες Μέλισσες) μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τον κορωνοϊό, αλλά και για το πότε θα γυρίσει το αγαπημένο σήριαλ. Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται εγκλωβισμένος.

Ειδικότερα ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και την Φαίη Σκορδά με τον ίδιο να αναφέρεται στα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή του τις τελευταίες ημέρες με τις εξελίξεις που έχουμε με την πανδημία.

Όπως ήταν φυσικό ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για την σειρά, η οποία όπως και πολλές ακόμα έχει διακόψει προσωρινά τα γυρίσματα εξαιτίας των ραγδαίων εξελίξεων που έχουμε με τον ιό.

"Αισθάνομαι εγκλωβισμένος" είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφερόμενος στην κατάσταση με τον ιό. Ο ίδιος είπε ακόμα ότι θα επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα, που στην αρχή θα προσέχουμε λίγο παραπάνω, ωστόσο μετά θα επιστρέψουμε σε αυτό που ήμασταν πριν.

Αυτά τα είπε ερωτώμενος για το τι θα γίνει μετά από όλα αυτά και αν πιστεύει ότι κάτι θα μας μείνει. Ακόμα ερωτήθηκε φυσικά και για το πως περνάει τον χρόνο του μέσα στο σπίτι αυτές τις ημέρες, με τον ηθοποιό να κάνει πλάκα και να λέει ότι δεν θα του κάνουν τα ρούχα τους σήριαλ μετά την καραντίνα, λόγω του φαγητού. Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος μπήκε στην κουζίνα πριν από λίγες ημέρες και μας έδειξε πως να φτιάξουμε ένα λαχταριστό Πρωινό!

Πότε θα γυρίσουν οι Άγριες Μέλισσες - Τι είπε ο τηλεοπτικός Μελέτης;

Όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα πήγε και στο αγαπημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 το οποίο έχει διακόψει τα γυρίσματα του, με τον ηθοποιό να δέχεται ερώτηση για το πότε αναμένεται να το δούμε πάλι.

Μάλιστα μίλησε και για την σχέση που έχει με το καστ της σειράς, λέγοντας πως όλοι τους είναι σαν μια οικογένεια και ότι μιλάνε και τώρα που είμαστε σε καραντίνα.

"Έχει αλλάξει η καθημερινότητα για όλους μας, αλλά πιστεύω ότι οι μέρες θα περάσουν και σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα [...] Είμαστε οικογένεια και οι οικογένειες δεν σταματούν να συνομιλούν, ακόμα και από απόσταση.

“Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια ενημέρωση όσον αφορά στα γυρίσματα και πότε θα ξεκινήσουν. Ο χώρος που εργαζόμαστε είναι ένας χώρος με πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν είμαστε απομονωμένοι κάπου” είπε χαρακτηριστικά.