Ο Σάββας Πούμπουρας μας λέει καλημέρα μαζί με την κορούλα του

Η πιο γλυκιά ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάββας Πούμπουρας μας λέει καλημέρα μαζί με την κορούλα του

Ο Σάββας Πούμπουρας μένει αυτές τις ημέρες στο σπίτι του και θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μια όμορφη φωτογραφία στην οποία είναι με την κορούλα του. "Καλημέρα κόσμε" έγραψε στην εικόνα που ανέβασε.

Ο Σάββας Πούμπουρας αν και σε καραντίνα έχει την πιο γλυκιά παρέα καθώς πριν από λίγο καιρό υποδέχτηκε στον κόσμο μαζί με την γυναίκα του, Αρετή Θεοχαρίδη, την κορούλα τους Κύνθια.

Μπορεί το ζευγάρι μαζί με το μικρό του κοριτσάκι να μην βγαίνουν πολύ από το σπίτι αυτές τις ημέρες, ακολουθώντας έτσι και τις οδηγίες που έχουν έρθει για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού, ωστόσο βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, αγκαλιά με την μικρή και η ανάρτηση μας έκανε να λιώσουμε.

Η τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα του που ανέβασε ο Σάββας Πούμπουρας - "Καλημέρα κόσμε"

Ο Σάββας Πούμπουρας λοιπόν ανέβασε στο Instagram μια γλυκιά φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να έχει στην αγκαλιά του την μικρή Κύνθια, ενώ επάνω στην εικόνα έγραψε χαρακτηριστικά morning world (σ.σ. καλημέρα κόσμε).

Μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να δούμε και την θέα που έχει ο παρουσιαστής από το μπαλκόνι του σπιτιού του και η οποία πρέπει να πούμε ότι μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα.

Δείτε και το γλυκό ποστ που έκανε με την μικρή Κύνθια

Σάββας Πούμπουρας με κόρη

Να πούμε ότι ο Σάββας Πούμπουρας είχε ανεβάσει πριν λίγο καιρό και ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο μας έδειχνε πως να φτιάξουμε μάσκες για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα η διαδικασία που έδειξε ήταν πολύ απλή, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς χρειάστηκε απλά χαρτί κουζίνας. Βέβαια να πούμε ότι μάσκες έφτιαξε και ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος λέει στο δικό του βίντεο ότι είναι μόνο για χρήση πρώτης ανάγκης.

Το βίντεο που ανέβασε ο Σάββας Πούμπουρας