MasterChef: Ο Ιωάννης αποχώρησε και αποκαλύπτει γιατί έδωσε την ασυλία του

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ο Ιωάννης αποχώρησε και αποκαλύπτει γιατί έδωσε την ασυλία του

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef μετά την δοκιμασία που οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να βγάλουν εις πέρας, ο Ιωάννης ήταν αυτός που έφυγε τελικά από το παιχνίδια, γιατί το πιάτο του δεν ήταν τόσο καλό όσο των άλλων δυο. Μετά την αποχώρηση του ο ίδιος, αποκάλυψε γιατί έδωσε την ασυλία του.,

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», και είπε καθαρά πως... χαρίζει απλόχερα την… ασυλία στον Γιώργο και τον Ηλία, τους δυο παίκτες που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν ότι τον επηρέασαν στην επιλογή του αυτή.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, οι επιλογές που παίρνω είναι καθαρά δικές μου. Η επιλογή ήταν καθαρά δική μου. Δεν μετάνιωσα που δεν χρησιμοποίησα την κάρτα», είπε αρχικά και επέμεινε στην επιλογή του ο Ιωάννης Χαραλάμπους.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γιώργος είναι σε αυτή τη θέση. Είναι ένα γλυκύτατο παιδί, ήταν αδερφός στο σπίτι. Εκτός από πολλοί καλοί μάγειρες, για μένα ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Με τον Ηλία ήρθαμε πολύ κοντά, είναι ένα εξαίρετο παιδί. Κι αυτός δεν μπορώ να καταλάβω τα αρκετά σχόλια που έχει δεχτεί. Νομίζω ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται προς τα έξω» συνέχισε και είπε.

Όσο για την Κατερίνα, είπε: «Η Κατερίνα ήταν λίγο απομονωμένη στο σπίτι αλλά ήταν δική της επιλογή».

Ωστόσο, μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο Ιωάννης μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι έγραψε ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου που συμμετείχε στο παιχνίδι.

MasterChef: Η αποχώρηση του Ιωάννη

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, έκρυβε πολλές εκπλήξεις στη δοκιμασία αποχώρησης, και λίγο πριν το τέλος ανακοινώθηκε ποιος είναι ο παίκτης που αφήνει πίσω του το διαγωνισμό μαγειρικής αφού είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Ένα δύσκολο πιάτο περίμενε τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους και έκαναν τρεις φιλότιμες προσπάθειες.

Ο Ιωάννης, ο Ηρακλής και ο Τζον αναμετρήθηκαν, ωστόσο αυτός που χρειάστηκε να φύγει από τον διαγωνισμό, ήταν ο Ιωάννης, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας.

Η αποχώρησή του έφερε μεγάλη στεναχώρια στο σπίτι ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν πως κακώς δεν χρησιμοποίησε την κάρτα.

Λίγο πριν φύγει από το πλατό ο Ιωάννης μοιράστηκε με τους κριτές και τους συμπαίκτες του, πως αυτός που θα κερδίσει το MasterChef, θα είναι ο Ηλίας.

Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ανέβηκαν κάπως οι τόνοι ανάμεσα στον Κώστα και τον Σταύρο για ένα σχόλιο που έκανε ο δεύτερος στον Ιωάννη.