Γιος παρουσιαστή σοκάρει με τα συμπτώματα που έχει - Ο κορωνοϊός του "πήρε" την γεύση

Πίνει ξύδι και δεν νιώθει τίποτα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιος παρουσιαστή σοκάρει με τα συμπτώματα που έχει - Ο κορωνοϊός του

Τίποτα δεν νιώθει ο γιος του γνωστού παρουσιαστή Gary Lineker ο οποίος σόκαρε με τα περίεργα συμπτώματα του κορωνοϊού. Μάλιστα σε βίντεο που ανέβασε τον βλέπουμε να πίνει ξύδι σαν να είναι νερό!

Ο λόγος για τον George Lineker, γιο του γνωστού παρουσιαστή Gary Lineker ο οποίος εδώ και ημέρες έχει συμπτώματα του ιού, ο οποίος έχει φέρει χιλιάδες "θύματα" παγκοσμίως. Το περίεργο δεν είναι αυτό, αλλά το ότι εδώ και 12 ημέρες, δεν έχει γεύση και όσφρηση.

Μάλιστα ο νεαρός ανέβασε και ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο τον βλέπουμε να πίνει ξύδι, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει καμιά αντίδραση. Λες και πίνει νερό. Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται να λέει στο τέλος ότι "αυτό είναι περίεργο".

Σοκάρει το βίντεο που ανέβασε ο γιος του παρουσιαστή - Έχει περίεργα συμπτώματα κορωνοϊού

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο πατέρας του ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έχει απώλεια της γεύσης και της όσφρησης του. Ακόμα λέει πως και ο ίδιος είναι σε αυτο-καραντίνα καθώς πέρασε μερικό χρόνο με τον γιο του.

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ο γιος του από την μεριά του είχε περισσότερο χιούμορ καθώς έκανε ένα challenge με αφορμή τα περίεργα συμπτώματα που έχει.

'Άκουσα ότι υπάρχει ένα μικρό challenge που γίνεται τελευταία. Αφού εδώ και 12 ημέρες δεν έχω ούτε γεύση ούτε όσφρηση είπα να το δοκιμάσω" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο γιος του παρουσιαστή που σόκαρε με τα συμπτώματά του. Δείτε ωστόσο και τα όσα λένε οι ειδικοί για τα συμπτώματα που φέρνει ο ιός. Δεν είναι μόνον ο βήχας και ο πυρετός.

Ορίστε και το ποστ που έκανε ο Gerge Linkeker