Άγριες Μέλισσες: Η φωτογραφία «βόμβα» πίσω από τις κάμερες της σειράς

Η Ασημίνα έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Η φωτογραφία «βόμβα» πίσω από τις κάμερες της σειράς

Μπορεί τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» να έχουν σταματήσει λόγω τη πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο οι πρωταγωνιστές μέχρι και σήμερα ανεβάσουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έχουν τραβηχτεί πίσω από τις κάμερες. Και αυτή είναι «βόμβα».

Η δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης με την τηλεθέαση που σημειώνουν να χτυπούν «κόκκινο». Μέσω αυτής έγιναν γνωστοί νέοι ηθοποιοί οι οποίο πλέον είναι οι πιο ταλαντούχοι της γενιάς τους.

Πριν από λίγες ώρες, ο Κωστής Σαββιδάκης που υποδύεται τον παπά Γρηγόρη στο Διαφάνι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την Βιολέτα και την Ασημίνα πίσω από τις κάμερες της σειράς.

Αυτό όμως τράβηξε τα βλέμματα ωστόσο, ήταν η πόζα της τηλεοπτικής Ασημίνας, στην πραγματικότητα της Έλλης Τρίγγου. Η ηθοποιός είχε σηκώσει το φόρεμα της και είδαμε τα απίστευτα πόδια της.

Μπορεί όπως είπαμε τα γυρίσματα της σειράς να σταμάτησαν λόγω κορωνοϊού, ωστόσο εμείς σας έχουμε σούπερ αποκλειστικό. Έχουμε όλο το ανατριχιαστικό ρεπορτάζ για το τέλος της οικογένειας των Σεβαστών στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Θα πάθετε... σοκ! Όποιος δεν θέλει να το δει μην το πατήσει.

Λίγα λόγια για την Ασημίνα την πρωταγωνίστρια τη σειράς Άγριες Μέλισσες

Η Έλλη Τρίγγου έχει γεννηθεί στην Πάτρα, άλλα έχει μεγαλώσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Βύρωνα (θα βρείτε την ηλικία της στο τέλος του άρθρου). Για δύο χρόνια έχει ζήσει και στην Πάτρα με τον πατέρα της, συγκεκριμένα στο Καστρίτσι όπου πήγε και σχολείο εκεί μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια.

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν δύο χρονών. Ο πατέρας της Κώστας Τρίγγος, αρτοποιός, πρώην δημοτικού συμβούλου στην Πάτρα και ερασιτέχνης ηθοποιός. Έχει δύο αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της. Τη Μαντώ 9 ετών και τον Ηλία 10 ετών. Ο πατέρας της ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και έχει παίξει και σε γνωστή διαφήμιση του Lidl.